Alessandra Stoicescu a renunțat la pupitrul știrilor pentru vacanță în Maldive: „De când o avem pe Sara, mergem împreună peste tot”

Alessandra Stoicescu lipsește o perioadă de la Observator, pentru că este plecată cu familia în vacanță, în Maldive. Prezentatoarea a povestit că fiica sa, Sara, este foarte încântată de ceea ce descoperă.

Alessandra Stoicescu, vedeta Antenei 1, este o femeie împlinită datorită familiei și mai ales a fetiței de doar 3 ani și jumătate, Sara. Deși foarte ocupată pe plan profesional, Sandra își organizează programul astfel încât să petreacă timp de calitate împreună cu familia. Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 este președinte și ambasador al Fundației Mereu Aproape, fondator, director general și trainer Intact Media Academy, cea mai bună și mai veche școală de televiziune din România, astfel încât programul ei zilnic este extrem de încărcat.

Dar an de an se organizează cu familia pentru deja celebra vacanță în Maldive, locul lor preferat pentru relaxare împreună.

Alessandra Stoicescu povestește că: „De când o avem pe Sara, mergem împreună peste tot, așa ne place și sunt foarte fericită văzând diferențele mari de la o vacanță la alta, cum înțelege mai bine lucrurile, cum se dezvoltă. Faptul că vede oameni atât de diferiți și locuri extraordinare o ajută enorm. Călătoria este una dintre cele mai bune forme de educație și mi-aș dori foarte mult să facem asta mai des dacă am putea. 

Am ales de mai multe ori Maldive pentru că ne place enorm și de fiecare dată descoperim lucruri noi, peisaje de vis și activități pentru toată familia. Ne-a cucerit acest loc spectaculos prin natură, culori, particularități culturale. Îmi place mult și apreciez grija pe care o au aici toți pentru natură, faptul că păstrează totul aproape neatins, astfel încât bucuria să fie realmente completă. Protejarea naturii dă o armonie și o energie fantastică locului, energie bună pe care o simțim din plin. Sara este în al nouălea cer, se bucură de tot ce vede, se distrează cu orice, cu un steag de pe plajă, cu un ciot de lemn, în apă și în nisip, dar și la locurile de joacă amenajate pentru copii, afară și în interior. Plaja întreagă e locul ei de joacă și asta o entuziasmează foarte tare, devenind creativă și improvizând jocuri și jucării. Sara se bucură de plantele uriașe, de florile spectaculoase și de culorile ireale care ne înconjoară, dar și de căsuța în care suntem cazați care este „cu picioarele în apă', cum ne-a zis mirată. Este un loc perfect pentru o vacanță de familie în care nu vrei să ai nici o grijă ca părinte, astfel ne putem odihni și noi și ne putem distra împreună'. 

Alessandra-Stoicescu-Maldive-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete