Alege trandafirul criogenat potrivit persoanei dragi!

Trandafirii au fost dintotdeauna apreciați de femei și oferiți de bărbații inimii lor la diverse ocazii speciale. Aceștia sunt o modalitate elegantă de a exprima sentimentele de dragoste și apreciere față de femeia iubită atunci când nu îți găsești cuvintele potrivite.

În ultimii ani, gestul de a dărui trandafiri a evoluat, iar mulți bărbați au început să opteze pentru trandafiri criogenați, flori elegante, plasate sub cupole din sticlă, capabile să depășească testul timpului – rezistă până la 25 de ani.

Ce reprezintă trandafirul criogenat?

Fiecare femeie își dorește să se bucure de floarea primită în dar cât mai mult timp și să o păstreze ca o amintire pentru a marca o ocazie specială sau importantă. Odată cu trecerea timpului și dezvoltarea tehnologiei, a început și revoluția pe piața florală, iar astfel au apărut trandafirii criogenați. 

Procedeul în sine poartă denumirea de liofilizare sau uscare prin congelare, iar datorită acestei metode inovative floarea poate rezista până la 25 de ani. Procesul de criogenizare presupune înghețarea trandafirului la o temperatură cuprinse între -30 și -55 de grade Celsius, timp de 24 de ore. Ulterior se îndepărtează apa din petale, iar trandafirul este plasat sub vid la o temperatură ce crește, treptat, timp de 3-4 săptămâni.

Ce trandafiri criogenați sunt potriviți pentru femeile speciale din viața ta?

Trandafiri criogenați roșii, perfecți pentru iubită sau soție

Cu un trandafir roșu nu ai cum să dai greș. Alegând un trandafir criogenat de această culoare îți va permite ca sentimentele tale să dăinuie până ce ultima petală va cădea. Optează pentru o variantă cât mai elegantă, cu un singur sau mai mulți trandafiri criogenați, plasați sub o cupolă elegantă din sticlă.

Trandafiri roz pentru prietena apropiată

Rozul simbolizează prietenia, fericirea și sinceritatea, fiind perfecte pentru a-i mulțumi bunei prietene speciale din viața ta. 

Trandafir criogenat violet pentru mame și bunici

Culoarea violet este cea mai potrivită pentru femeile de toate vârstele, deci nu ai cum să dai greș cu această nuanță! În acest caz poți opta pentru trandafiri mov de dimensiuni diferite, care să fie plasați sub o cupolă elegantă din sticlă, alături de un mesaj de mulțumire.

Trandafirii criogenați potriviți pentru educatoare

Aici poți opta pentru trandafirii multicolori, dat fiind că educatoarele se folosesc de nuanțe pentru a-i învăța pe copii să le distingă.

Un trandafir criogenat purpuriu pentru o persoană importantă

Dacă vrei să îi oferi un trandafir criogenat pentru o femeie importantă, cum este șefa sau partenera de afaceri, ideal ar fi să alegi un trandafir purpuriu. Este o culoare regală, elegantă și prețioasă, deci darul va fi cu adevărat impresionant. În funcție de buget poți opta unul sau trei astfel de trandafiri, plasați sub cupole premium sau chiar trandafiri în globuri de sticlă.

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial