Alege o motocoasă de la Bricolaj Market, pentru întreținerea grădinii și curții tale

Atunci când locuiești la casă ai într-adevăr alt feeling față de când locuiești la apartament. Ai mai mult spațiu, mai multă libertate, te poți bucura de natură și aer curat oricând îți dorești. Sună mult mai bine să te relaxezi pe un șezlong în curte, bucurându-te de vreme, decât să scoți capul pe geam ca să vezi un bloc în față, jumătate cu polistiren colorat, jumătate cu aspect deprimant. 

Însă, cine locuiește la casă știe și că aici treaba nu se termină niciodată. Iar dacă vrei să ai un gazon verde, tuns cum trebuie, totul să fie curățat de buruieni și crengi moarte, tufele să aibă un aspect uniform și să plantezi flori cât mai frumoase, atunci ai nevoie de ustensilele necesare. La Bricolaj Market găsești motocoasa potrivită, dar și multe alte ustensile necesare în curte și gradină.

Motocoasa de umăr

O motocoasa de umăr îți este indispensabilă dacă locuiești la casă. Regăsești la Bricolaj Market branduri precum Ruris, Greenfield și DAC. Motocoasele sunt ușor de utilizat, chiar dacă nu ai experiență. Este ideală pentru tăierea ierbii, a vegetației dese și a arbuștilor pe suprafețe mici de teren. Poate fi utilizată și în amenajările peisagistice. Poți opta pentru cele ce au mai multe accesorii. Hamul este confortabil pentru utilizator. De asemenea, poți alege o motocoasă ce are și fir de nailon, fiindcă te va ajuta să tunzi în locuri greu accesibile. 

Mânerele sunt ergonomice și cauciucate, oferind o bună aderență. Nu uita ca de fiecare dată când tunzi vegetația să folosești echipament de protecție cum ar fi ochelari, protecție pentru urechi, pantaloni mai groși, pantofi închiși și care nu alunecă. Vezi în catalogul celor de la Bricolaj Market toate modelele de motocoase și alege-o pe cea care se încadrează în preferințele tale. 

Mașină de tuns gazonul Ruris

Mașinile de tuns iarba de la acest brand sunt robuste, fiabile și rezistente. Se caracterizează prin simplitate și eficiență maximă în utilizare. Mașina de tuns Ruris Rx200s poate fi varianta potrivită pentru tine. Este dotată cu motor în 4 timpi de 2,7 CP. Lățimea mașinii este de 42 cm și este ideală pentru tunderea ierbii pe o suprafață de până la 1300mp. 

Ca să obții peluza perfectă trebuie să alegi înălțimea de tăiere a ierbii. Acest model de mașină de tuns îți permite să reglezi înălțimea în 5 trepte, de la 25 la 75 mm. Cuva șasiului este din oțel ambutisat, ceea ce înseamnă că va avea o rezistență mai mare în timp. Mașina de tuns este ușor de depozitat și transportat datorită sistemului ergonomic de pliere a mânerului și sacului colector. Mașina este ușor de întreținut și utilizat, iar grădinăritul devine mai simplu. Descoperă pe site și modele mai puternice dacă asta îți dorești. 

Fierăstraie și motofierăstraie

La casa omului o drujbă este nelipsită. Asta fiindcă este ușor de utilizat atunci vrei să tai lemne, poate vreun copac mort sau este extrem de utilă dacă te ocupi cu prelucrarea lemnului, ai proiecte personale, o afacere în acest domeniu.

Vei regăsi aceleași branduri menționate anterior și alege în funcție de scopul în care utilizezi un astfel de aparat. Cele pe bază de benzină vor fi mai puternice, dar evident și mai zgomotoase față de cele electrice. Regăsești chiar și pachete convenabile cu lanț și ulei cadou. 

Descoperă toate acestea, dar și multe alte ustensile esențiale în îngrijirea grădinii, accesând www.bricolajmarket.ro. De asemenea, poți găsi și alte categorii ce te pot interesa cum ar fi încălzire, țevi și fitinguri, sanitare, scule și unelte, energie verde, ventilație și răcire. 

Contact:

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial