Alege fusta preferata Sense si poate fi a ta!

Fotor063010435
Alege-ţi fusta preferata de pe www.fashionsense.ro şi poate fi a ta. Intră în concurs!

Fashionsense.ro si Avantaje te ajută să te pregăteşti pentru sezonul cald cu o fusta pe gustul tau! Poti fi una din cele trei fericite castigatoare!

Ce trebuie să faci?

Te invităm să vizitezi www.fashionsense.ro şi să îţi alegi din multitudinea de produse, rochia preferată din sectiunea “Fuste de zi”. Apoi lasa un comentariu AICI  in care să menţionezi produsul care ţi-au plăcut cel mai mult sau codul produsului.

Castigatoarele sunt:

– Carmen Maria Serban

– Margareta Diaconu

– Tita Stefan

Pentru revendicarea premiului, toţi câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail, pe adresa onlinemarketing2@ringier.ro, în care să specifice numele complet, numarul de telefon, adresa de livrare, codul sau linkul produsului ales si marimea.

 

Brandul Sense ne propune o nouă colecție primavară-vară semnată de designerul Andreea Tincu. Colecția este structurată pe mai multe teme inspirate din tendințele internaționale ale sezonului.

Ținutele elegante, cu detalii precis trasate, emană feminitate, indiferent dacă vorbim despre rochii, bluze, fuste sau pantaloni, jachete sau trench-uri. Paleta coloristică este vastă: galben, mentă , corai, roz cerise, albastru marine, iar contrastele și accentele grafice au un puternic impact vizual.

Țesăturile folosite în colecție sunt diversificate: voaluri, bumbac, dantelă cu broderie anglais, vâscoză, mătase.Așa cum ne-a obișnuit deja, brandul acordă o importanță deosebită calității materialelor, care sunt atent selecționate pentru a asigura un maxim de confort la purtare.

Colecția include și o gamă generoasă de produse tricotate, realizate în fabrica proprie: jachete, bluze, rochii cu structuri inovative sau în combinații cu dantelă de bumbac.

Puteți descoperi colecția Sense în rețeaua proprie de magazine din țara sau pe www.fashionsense.ro

RTEmagicC_Untitled-1.jpg

 

 

Regulament concurs:
1. Concursul este valabil în perioada 30 iunie – 13 iulie 2014.

2. Câstigatori vor fi afisati în data de 14 iulie 2014.

3. La concurs se poate participa o singura data.

4. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

5. Câstigatorii pot intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:

a. Toti câstigatorii sunt obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa onlinemarketing2@ringier.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cele completate pe site, în momentul postarii raspunsului.

6. Dispozitii generale S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, Bucuresti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro