Alain Delon are sechele în urma accidentului vascular! Cum se simte celebrul actor?

Alain Delon are sechele în urma accidentului vascular! Cum se simte celebrul actor?

Legendarul Alain Delon, în vârstă de 84 de ani, a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu un an. Fiul său a spus la vremea respectivă, că Delon a stat trei săptămâni la Terapie Intensivă.

Veteranul actor francez, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum  “Afacerea Pigot”, „Piscina' și „Purple Noon', are o activitate de peste 60 de ani în cinematografia europeană.

La un an după ce a suferit un AVC, în august 2019, Alain Delon se simte mai bine. El a participat la un documentar de televiziune. Fiica sa, Anouchka Delon (29 de ani) a anunțat pe rețelele sociale că vedeta a înregistrat în ziua de 12 octombrie pentru un film documentar.

Documentarul a început să fie difuzat la televiziunea franceză din ziua de 4 noiembrie. El a interpretat textele generalului De Gaulle pentru filmul documentar „Artistul De Gaulle'. Mai mult de atât, Alain Delon a acceptat să citească, pentru prima oară, scrisoarea pe care i-a adresat-o generalului De Gaulle în seara demisiei sale de la 27 aprilie 1969.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

S-a pregătit pentru a părăsi această lume

Accidentul vascular pe care l-a suferit anul trecut l-a slăbit foarte mult. Acesta a văzut moartea cu ochii, motiv pentru care şi-a pregătit chiar și mormântul. Recupararea a făcut-o în casa lui de pe domeniul de 55 de hectare, Brûlerie, din Douchy, o comună din departamentul Loiret (centrul Franţei).

Din păcate, accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit i-a lăsat sechele grave. Renumitul actor nu mai putea vorbi şi se deplasa greu. Cei trei copii ai lui, Anthony Delon (54 de ani), Anouchka Delon şi Alain-Fabien Delon (25 de ani), au romas surprinși de faptul că tatăl lor şi-a pregătit deja mormântul.

Faimosul actor a fost internat şi operat, anul trecut, într-o clinică ultraluxoasă din Genolier, Elveţia, de unde a fost externat la 23 octombrie. De atunci, este supravegheat în permanență de personal medical la el acasă, la Douchy.

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete