Aida Parascan, marea câștigătoare a emisiunii „MasterChef”, din 2013, va avea al patrulea copil

Aida Parascan, marea câștigătoare a emisiunii „MasterChef”, din 2013, va avea al patrulea copil

În 2013, emisiunea culinară „MasterChef' a avut-o câștigătoare pe Aida Parascan. Aceasta este mamă a trei copii, Gianina, care are 20 ani, Samuel, de 13 ani, și Emilia, în vârstă de 10 ani și acum este din nou însărcinată.

„Sunt foarte fericită că voi fi din nou mamă, a fost un șoc, totuși, anul acesta fac 40 de ani și voi avea al patrulea copil. Dar cred că toate au un scop, totul se întâmplă ca noi să creștem și cred că întotdeauna un copil este o binecuvântare, oricare ar fi situația părinților sau orice altceva. Un copil ne aduce bucurie și un copil vine de la Dumnezeu', a mărturisit Aida pentru Click.

Fosta concurentă de la „MasterChef' este însărcinată în aproape 4 luni, iar data probabilă a nașterii este 8 octombrie. Ea simte că va avea un băiețel, însă medicul nu i-a confirmat sexul celui de-al patrulea copil.

„Am 17 săptămâni și câteva zile, pe 8 octombrie e termenul de naștere. Nu știu dacă va fi băiețel, eu așa cred, dar medicul încă nu a confirmat. Oricum, nu am decis unde să nasc', a mai declarat ea.

Marele anunț a fost făcut pe rețelele de socializare, unde Aida a postat un mesaj extrem de profund. Ea își alintă bebelușul din burtică „îngeraș'.

„Onorez și respect viața care mi-a fost dăruită și mulțumesc pentru fiecare clipă trăită. Abia așteptăm să-l cunoaștem pe „îngeraș'. Dumnezeu mi-a făcut cea mai mare surpriză a vieții mele, dar cred că este și una dintre cele mai mari încercări/ provocări/ teste. Eu sunt genul de om care spune prima dată: «Și acum ce fac?» După care spun: «Doamne, dacă-i musai … cu plăcere».

Să ne punem centurile de siguranță și să trăim cu bucurie tot ce va urma, să aducem fericire nouă înșine, oamenilor și să mulțumim Pământului care ne-a îngăduit să ne naștem și Lui Dumnezeu care este Totul', a fost mesajul transmis pe Facebook de Aida.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete