Ai un copil care merge la grădiniță? Alege un purificator de aer și treci mai ușor peste virozele de toamnă

Sursa foto: www.rohnson.ro 

Începerea grădiniței este o mare provocare, atât pentru copil, cât și pentru părinți și cei apropiați. Unii copii abia așteaptă să meargă la grădiniță și se obișnuiesc imediat cu schimbarea. Dimineața sunt nerăbdători să își revadă colegii și educatoarea, astfel că nu vor plânge după părinți. Alți copii se obișnuiesc mai greu cu mersul la grădiniță și vor plânge în fiecare dimineață până vor începe să își dea seama că se pot distra alături de colegi. Dacă ai un copil care plânge dimineața, când îl lași la grădiniță, cel mai bine este să optezi pentru a sta cu el în primele zile, apoi ușor să te îndepărtezi de sală și să rămâi în apropierea grădiniței, în cazul în care copilul plânge. Este important ca al tău copil să știe că nu l-ai abandonat la grădiniță și că ești acolo pentru el. 

Odată cu începerea grădiniței, mai apar și unele probleme pe care nu le poți ignora: afecțiunile specifice intrării în colectivitate. Sistemul imunitar al copilului va fi supus unor noi provocări. Astfel, este normal ca un copil să răcească mult mai des în primul an de colectivitate, să ia enterocolite sau alte boli. Totuși, ține minte că excesele nu sunt bune, iar dacă al tău copil este bolnav tot timpul, analizează foarte bine dacă ar putea fi vina grădiniței. Poate fi posibil ca grădinița să permită copiilor cu simptome evidente să rămână la program, lucru care nu este permis. În plus, mergi la medicul copilului pentru a elimina posibilitatea existenței sau dacă este nevoie să mergi la medic pentru a elimina posibilitatea unor probleme de sănătate, cum ar fi clasicii polipi nazali. 

Având în vedere că principalele afecțiuni vor fi cele respiratorii, pentru a încercă sa previi îmbolnăvirea tuturor membrilor familiei și pentru ca simptomele să fie mai puțin severe, poți achiziționa purificatoare de aer. Acestea, așa cum le spune numele, vor purifica aerul, eliminând toate bacteriile și virusurile din aer. În acest mod, scade riscul ca toată familia să se îmbolnăvească sau simptomele vor fi mai puțin servere, având în vedere că și încărcătura virală va fi mai mică. 

În plus, aerul fiind curățat de alergeni și de alte particule, copilul va putea respira mult mai bine, iar sistemul respirator se va putea recupera mai repede. Un purificator de aer va fi cel mai bun ajutor pe care îl poți aduce acasă, la început de grădiniță. De asemenea, dacă este al doilea sau al treilea an de colectivitate, cu siguranță vei vedea diferențe semnificative față de primii ani, în ceea ce privește recuperarea. 

Dacă ți-am atras atenția și îți dorești un purificator de aer, alege cu încredere unul de la Rohnson. Pe site-ul producătorului, vei descoperi numeroase produse și îți recomandăm să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine locuinței tale. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial