Agnetha Faltskog a împlinit 71 de ani! Cum arată acum celebra blondă din ABBA?

Agnetha Faltskog a împlinit 71 de ani! Cum arată acum celebra blondă din ABBA?

Luna aceasta, pe data de 5 aprilie, Agnetha Fältskog a sărbătorit împlinirea vârstei de 71 de ani. Dacă în anii  70, provoca fascinația publicului cântând pe scene din întreaga lume alături de colegii ei din ABBA, în prezent artista trăiește o viață ferită de lumina reflectoarelor. Iată unde este și cum arată acum The Goddess of Glam'- așa cum a fost supranumită de presă, în perioada ei de glorie celebra blondă din ABBA!

Deși au trecut aproape 40 de ani de la destrămarea faimosului grup suedez, ABBA, hituri celebre precum  Money, Money, Money', Mamma Mia', Dancing Queen' sau 'Happy New Year' au rămas în memoria și pe buzele publicului de pretutindeni. Nașterea formației și a poveștilor de dragoste dintre componenții ei erau subiecte fierbinți la începutul anilor 70.  Agnetha Fältskog era pe atunci în centrul atenției presei din întreaga lume, iar datorită vocii dar și a look-ului și imaginii sale, bărbații o adorau, iar femeiile voiau să fie ca ea. 

Chiar și după divorțul neașteptat dintre ea și Björn din 1979, urmat de destrămarea trupei, Agnetha rămâne una dintre cele mai dorite și apreciate femei ale acelei vremi. În anul 2000, ziarele suedeze anunțau că un bărbat de 34 de ani a fost arestat sub acuzația de hărțuire asupra Agnethei pe care o urmărea de mai bine de trei ani. Bărbatul a declarat că e indrăgostit de cântăreață încă de când avea 8 ani și chiar a părăsit Olanda natală pentru a-și cumpăra o casă lângă Stockholm, pentru a fi cât mai aproape de aceasta.

Deși după destrămarea ABBA, Agnetha și-a continuat cariera solo cu încă trei albume de succes în Suedia, frumoasa artistă a ales în ultimii 10 ani un stil de viață retras și ferit de atenția presei. Acesta locuiește alături de fiica ei, Linda, pe Insula Ekero, lângă Stockholm, acolo unde deține o proprietate a cărei valoare este estimată la 3,5 milioane de dolari. După anii legendari alături de ABBA, Agnetha a devenit o prezență foarte discretă. Din când în când, vedeta se duce la supermarketul din apropiere ca să-şi cumpere aceleaşi produse: pâine, lapte, pastă de dinţi, detergent de podele, îngheţată şi musli. „Nu am întrebat-o niciodată despre ABBA. Ne facem că nu ştim că e faimoasă. O deranjează', declarau pentru presă vânzătorii magazinului din zonă. „Are oroare de agitaţie şi de lume multă. '

Foto: Pinterest, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete