Află în ce domenii continuă să se facă angajări chiar și în criză!

Până acum câteva săptămâni, am fi zis că nu e o perioadă tocmai roz pentru a-ți căuta un nou loc de muncă.

Însă ultimile vești din domeniul recrutării ne fac să ne schimbăm părerea și să te îndemnăm să aplici, dacă îți dorești, pentru o altă poziție.

Pe eJobs.ro numărul de joburi s-a dublat în această perioadă așa că ai opțiuni berechet!

Află în ce domenii continuă să se facă angajări chiar și în criză!

Vestea și mai bună este că printre ele se află și mai multe locuri de muncă pe care le poți face de la distanță, fără să te deplasezi concret la sediul companiei. Iar asta zicem noi că e un beneficiu important în această perioadă.

Stăpânești bine o limbă străină? Și-n această situație ai la dispoziție o paletă destul de largă de joburi la care poți aplica. Mai jos afli concret care sunt domeniile ce s-au reactivat pe piața muncii, dar și ofertele de locuri de muncă cu care acestea vin!

5 domenii de activitate unde să găsești un loc de muncă care ți se potrivește:

Creșterea impresionantă a numărului de anunțuri de angajare se datorează și unei oferte în ediție limitată lansată de eJobs România după Paște. Aceasta le permite angajatorilor să publice mai multe joburi.

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni îți puseseși majoritatea planurilor de carieră pe pauză și așteptai cu înfrigurare știrile pentru a descoperi noi decizii guvernamentale, acum îți poți da voie să visezi din nou la jobul ideal care să te împlinească pe toate planurile.

Și e un moment excelent să intri pe platformă pentru a accesa fix acele domenii de activitate care te interesează și să-ți găsești următorul loc de muncă!

Cum îți crești șansele de a obține jobul pe care-l vrei în doar 3 pași?

Simți că CV-ul tău ar avea nevoie de o reîmprospătare? Ți-ar plăcea să fii ghidat printre sutele de joburi de o persoană avizată? Ți se oferă o mână gratuită și specializată de ajutor!

  • Sună la 021.9124 (tarif normal), oricând de luni până vineri, între orele 09:00-17:00;
  • Vorbește cu un operator eJobs care îți va completa gratuit CV-ul;
  • Spune-i ce joburi te interesează, iar acesta te va ajuta să găsești cele mai potrivite locuri de muncă. Cam atât de simplu e!

Text: Diana Mărășoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera