Află care sunt beneficiile modernizării locuinței și ce obiecte inteligente poți introduce în casa ta

 Statul acasă, alături de cei dragi, după o zi lungă la locul de muncă, este cel mai prețios moment și este important să fie valorificat corespunzător, astfel încât să devină mai plăcut, mai confortabil și relaxant, iar acest lucru poate fi făcut prin modernizarea propriului cămin.

Modernizarea casei este procesul de actualizare a acesteia, astfel încât să funcționeze într-un cadru contemporan. Având în vedere că trăim în secolul vitezei, iar tehnologia avansează de la o zi la alta, s-au creat anumite obiecte ce pot fi utilizate în propria casă, cu scopul de a ușura și reduce perioada dedicată activităților casnice. Astfel poți ajunge să consideri timpul petrecut în propriul cămin ca pe o vacanță neplanificată de care te poți bucura. 

Iată de ce modernizarea locuinței tale este benefică

Modernizarea te ajută, în timp, să economisești bani serioși. Astfel, investind în materiale de bună calitate în timpul renovării, cu toate că există posibilitatea ca prețul acestora să fie mai mare, timpul de utilizare este îndelungat, deci perioada între două renovări este mare. Eficiența energetică va fi mult mai bună, deoarece modernizarea casei tale cu aparate electrocasnice eficiente din punct de vedere energetic poate duce la o reducere considerabilă a costului utilităților. Chiar și o mai bună izolare și modernizarea ferestrelor vor face diferența. Crește valoarea proprietății considerabil. Modernizarea locuinței poate deveni un factor important, atunci când se dorește vânzarea proprietății, astfel poți să îți recuperezi investiția în modernizare destul de ușor.

Pe piață există numeroase obiecte inteligente, multe găsindu-se pe site-ul celor de la universulelectricelor.ro, care au avantajul de a fi controlate direct de pe telefon, prin intermediul unei aplicații mobile, iar conectarea este posibilă printr-o rețea wireless. Câteva exemple de obiecte inteligente ar fi:

1.      Decorațiuni smart

Decorațiunile inteligente sunt gândite astfel încât să fie atât practice, cât și să sporească ambientul dintr-o încăpere. Poți schimba aspectul interior al camerelor casei tale, folosind corpurile de iluminat inteligente Pulsar de la universulelectricelor.ro, datorită posibilității de modificare a temperaturii de culoare. Un alt obiect de decor este rama foto smart, care permite afișarea imaginilor direct de pe cardul de memorie al camerei și pot oferi stocare internă în memorie.

2.      Electrocasnice smart

Avantajul utilizării electrocasnicelor smart este că pot fi folosite de la distanță sau le poți seta, astfel încât să funcționeze singure. Spre exemplu, aspiratoarele inteligente pot acționa în camerele dorite din casă, cu ajutorul unui traseu prestabilit de către utilizator. Astfel, poți excluse aspiratul din lista ta de activități gospodărești și poți să îți folosești timpul în alte scopuri.

3.      Componente ale sistemului de încălzire

Sistemele de încălzire inteligente te ajută să gestionezi mai bine încălzirea și răcirea, reducând considerabil consumul de energie. Un termostat inteligent îți permite să setezi temperatura de confort doar în camerele folosite de către membrii familiei, astfel poate crește considerabil eficiența sistemului de control al climatizării casei tale.

4.      Sonerie smart

O sonerie inteligentă anunță smartphone-ul sau alt dispozitiv electronic al proprietarului casei atunci când un vizitator ajunge la ușă. De regulă, soneria smart se activează când detectează mișcare prin senzorii acesteia. Aceasta poate fi dotată cu cameră video, astfel încât să poți vedea cine se află în fața casei tale. Investirea într-o sonerie inteligentă poate să îți asigure un grad sporit de siguranță.

Aducerea propriei locuințe în actualitate, atât prin renovări, cât și prin introducerea dispozitivelor inteligente în activitățile casnice, oferă numeroase beneficii tangibile. Economisirea banilor prin consumul redus de energie, sporirea siguranței de acasă, posibilitatea de a folosi timpul liber în activități recreative, sunt câteva aspecte care trebuie de luat în calcul în luarea deciziei de a investi într-o modernizare.

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial