Află care sunt avantajele pe care le oferă și de ce este atât de apreciată aplicația Stailer

Nu de puține ori cei care frecventau des saloanele de hair and beauty erau nemulțumiți pentru faptul că nu găseau un loc liber pe scaunul unui salon atunci când ei aveau nevoie. Erau nevoiți ca ei să se plieze după programul stilistului, trebuiau să plece mai devreme de la job sau să-și modifice programul pentru întreaga zi pentru a ajunge la programare. Astfel de situații devin obositoare, mai ales pentru faptul că programările se făceau prin zeci de apeluri telefonice, căutând de la un salon la altul un loc disponibil. 

Totodată, cei care aveau nevoie de un serviciu din industria de beauty, erau nevoiți să sune cu cel puțin o săptămână înainte pentru a se programa. 

Vorbim despre aceste situații de domeniul trecutului, pentru că tehnologia este într-o continuă dezvoltare, ceea ce înseamnă că ne oferă posibilitatea de a găsi alternative chiar și în sfera de programări la salon. 

Astfel că aplicatia Stailer pentru programari la saloane de beauty vine ca un colac de salvare. Să vedem, deci, care sunt avantajele pe care le oferă Stailer. 

Stailer vine cu avantaje pentru tot publicul larg

Stailer este o aplicație menită să ne eficientizeze timpul atunci când suntem în căutarea unui loc liber la un salon de beauty. Astfel că ne oferă posibilitatea de a ne programa online, fără a mai pierde timpul cu apelurile telefonice la doar câteva click-uri distanță la salonul și stilistul ales de noi. Practic, noi avem deplin control asupra alegerii locației, orei și datei, în funcție de disponibilitatea noastră și nu a hairstylistului. 

O programare online direct cu Stailer nu înseamnă doar eficiență de timp, ci mai multe avantaje. De menționat faptul că toate saloanele înscrise pe Stailer oferă doar servicii calitative, unde găsim profesioniști cu experiență în domeniu care sunt la curent cu tot ce este nou. 

În plus, aplicația Stailer este dedicată atât femeilor, cât și bărbaților în egală măsură. Cu ajutorul ei ne putem programa instant, fără a mai aștepta o săptămână pentru un loc disponibil. Ne putem inspira, de asemenea, din galeriile din imagini pentru a alege ceva pe gustul nostru, dar și de a vedea toate informațiile de care avem nevoie astfel încât să nu mai fim nevoiți să sunăm pentru nelămuriri. 

Concret, pe Stailer vom găsi date despre durata, dar și prețul serviciilor pentru care noi optăm, fotografii cu lucrările efectuate, dar și din interiorul saloanelor, locația exactă prin Google Maps, cât și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Astfel că vom putea alege ceea ce ne place, fără prea mari bătăi de cap. 

Stailer înseamnă digitalizare în industria de beauty 

Stailer a devenit o platformă din ce în ce mai apreciată în rândul celor care frecventează saloanele de beauty. Ea poate fi accesată din 41 de orașe din România și nu se oprește aici. 

Ea poate fi descărcată din App Store, Google Play și App Gallery și poate fi utilizată fără costuri. O putem accesa ori de câte ori avem nevoie de o programare, fără să fim condiționați de programul saloanelor. 

Pentru mai multe detalii accesează pagina sau descarcă aplicația. 

Date de contact:

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial