Afacerile Andreei Esca. Cu ce se ocupă prezentatoarea dincolo de jobul din televiziune

Andreea Esca are 49 de ani și e cea mai longevivă prezentatoare de știri din România. A făcut furori la debutul la Pro TV, dar și acum, căci lucrează la același post de televiziune de peste 20 de ani. Dincolo de televiziune, ea e și femeie de afaceri. 

andreea esca oferte in televiziune (4)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

 

Debutul în televiziune al Andreei Esca a avut loc în ianuarie 1992, când a devenit prezentator de știri al postului SOTI, un mic post de televiziune local. Erau încă anii în care TVR încă era principala televiziune din România, dar lucrurile aveau să schimbe curând. După multă muncă și un stagiu la CNN, în America, Andreea Esca s-a întors în România și s-a angajat la Pro TV, post cu care se identifică din decembrie 1995 și până acum.

Într-un interviu pentru Libertatea, ea a povestit despre cum era la debut și cum e acum. „Și atunci îmi plăcea la fel de mult. Cred că între timp s-a acumulat experiență și mi se pare mai ușor să trec peste momente pe care le considerăm mai dificile sau vreo problemă tehnică, lucruri din astea concrete. Cred că încet, încet înveți să faci în așa fel încât să nu se observe absolut nimic în fața telespectatorilor.

Cred că acumulezi această experiență și te ajută foarte mult. Începi să cunoști din ce în ce mai mulți oameni, stabilești relații de prietenie care te ajută ca după ceea să iei un interviu sau să vorbești cu persoana respectivă, să afli informații importante. Cred că toți acești ani te fac mai bun și mai sigur pe tine. Eu nu știu dacă sunt impulsivă, nu sunt nici cea mai calmă persoană, dar cred că nu există o rețetă, simți într-un anume moment ce trebuie să faci. Sunt instinctuală.', a spus vedeta.

Întrebată dacă a vrut să plece vreodată de la Pro TV, vedeta a spus că a avut oferte, însă niciodată nu le-a luat în calcul. „Da, desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV.', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Andreea Esca e antreprenor

Nu mulți știu, dar prezentatoarea de la Pro TV deține o afacere. Ea închiriază căsuțe la Porumbacu de Sus, în apropierea Sibiului. „Proiectul respectiv a plecat de la simplul fapt că am vrut să salvăm o casă de lemn de la cineva care o punea pe foc pentru că își făcea altă casă. Din păcate, asta se întâmplă cu vechile case de lemn. Mi s-a părut că am putea să o salvăm, să o restaurăm, să arătăm oamenilor cum arătau înainte casele.

După ce am luat-o pe aceea, m-am mai trezit cu niște săteni care au aflat și ne-au rugat să cumpărăm și căsuțele lor de lemn, în loc să le facă lemne de foc. M-am trezit cu cinci căsuțe. Am vrut să le salvez și m-am gândit că pot face un business din asta și le-am așezat pe un teren în satul bunicului meu unde eu merg de la un an și s-a creat un complex turistic cu căsuțe din lemn restaurate. Înăuntru sunt complet utilate și aduse la confortul modern.', a mai spus ea pentru libertatea.ro.

 Andreea Esca are propria revistă

Vedeta de la Pro TV e și redactorul șef al propriei reviste, este vorba despre A-list Magazine. „Îmi place foarte mult pentru că se completează cele două lucruri. Din păcate, realitatea este foarte dură și foarte complicată, așa cum bine vedem la știri, și îmi face plăcere să am cumva contact și cu partea frivolă a vieții, superficială care e mai glamuroasă. Pentru o femeie cred că e important să trăiască și această parte. Și acolo am o echipă foarte bună și practic suntem un grup de prieteni care facem ceva ce ne place.', a mai adăugat Andreea Esca.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete