Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit religios în Ucraina: „Să sperăm că le vine mintea la cap”

Adriana Bahmuțeanu a anunțat pe rețelele de socializare că s-a căsătorit religios cu George Restivan. Cei doi s-au cununat într-o biserică din Ucraina.

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Bănceni din Cernăuți, Ucraina. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au mai logodit în biserică în urmă cu câteva luni, unde au participat și copiii vedetei. De curând, ei au amânat petrecerea de nuntă.

„Ce-a unit Dumnezeu omul să nu despartă!
Suntem fericiți și bucuroși că ne-am îndeplinit visul de a ne cununa religios la o mănăstire istorică, acolo unde să fim doar noi și Dumnezeu și să primim binecuvântarea divină pentru căsătoria noastră!
Am ales Mănăstirea Bănceni din Ținutul Hertei, Bucovina de Nord, pământ românesc, acolo unde, în ciuda prigoanei asupra preoților și a credincioșilor, divinul, ortodoxia românească și credință sunt vii în sufletele oamenilor!',
a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Și a continuat să povestească: „Ne dorim ca tradiția să meargă mai departe și să nu fim ultimul cuplu cununat în limba română, fiindcă oficierea slujbelor religioase în românește este amenințată cu distrugerea în Ucraina. Din motive geopolitice, în curând preoților ortodocși nu li se va mai permite să susțină slujbele în limba română, ci doar în ucraineană. Acesta fiind motivul pentru care preoții, călugării și fețele bisericești au fost persecutați și amenințați în ultima perioadă.
Să sperăm că le vine mintea la cap conducătorilor lumii și că Biserica Ortodoxă Română nu-i va lăsa de izbeliște pe credincioșii români din Bucovina istorică și-i va lua sub oblăduirea ei!'.

adriana-bahmuteanu-si-george-restivan-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Vrem să le mulțumim prietenilor noștri din toată țara, cei care așteaptă o nuntă mare și cu fast, pe care nu am reușit până acum să o organizăm așa cum se cuvine, capitol la care lucrăm în continuare, dar n-au intrat zilele în sac! Am dorit în primul rând ca Dumnezeu să binecuvânteze legătura noastră și să nu trăim ca păgânii, în păcat! De petreceri și cumetrii avem toată viață timp să ne ocupăm!'

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit și cine au fost cei care i-au fost nași la logodna cu George Restivan. „Le mulțumim nănașilor noștri de ispravă, bucovinenii Mitruca și Liliana Grămadă, care ne-au însoțit pe acest drum plin de peripeții într-un spațiu de război, despre care vom povești cu altă ocazie! Nu în ultimul rând, îi mulțumim teologului Valentin Guia, părintele nostru spiritual, cel care cu sufletul a fost aproape de noi pe tot parcursul acestui drum!'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete