Julia Chelaru, transformată de intervențiile estetice. Ce schimbări și-a făcut: „Nu pot minți poporul cu televizorul”

Julia Chelaru a recunoscut că a apelat la medicul estetician și a spus ce schimbări și-a făcut. Cântăreața nu este adepta transformărilor radicale.

Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Julia Chelaru a povestit că a ținut diete drastice înainte de a afla cum funcționează un regim, de fapt. Vedeta făcea sport în curte și se informa dintr-o carte de culturism.

„Clar am ținut diete drastice. Pentru că era lipsa aceea de informație pe vremea aceeea. Dar cele mai drastice, în adolescență, însă era corpul altfel, și, când țineam în două săptămâni chiar se vedea că slăbeam. Făceam și sport prin casă. Găsisem o carte de culturism pentru femei și făceam sport toată ziua prin curte. Și, în două-trei săptămâni, eram bombă. Dar, da, tot timpul am încercat să țin diete. Cred că sportul a funcționat cel mai bine la mine. De câte ori am avut ambiție și am făcut și sport, la mine corpul a reacționat și am și slăbit și m-am și tonifiat pentru a arăta bine', a declarat Julia Chelaru pentru VIVA!.

julia-chelaru-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cântăreața recunoaște că are mai multe intervenții estetice. Julia și-a modificat buzele și a apelat la injecțiile cu botox. De asemenea, ea și-a făcut o intervenție pentru a scăpa de cearcăne.

„Eu am apărut și pe la TV, la anumiți doctori. Nu pot minți poporul cu televizorul, că nu mi-am mai făcut câte ceva… Dar mi-am făcut doar contur de buze, pentru că totdeauna le-am avut mai cărnoase. Mi-am mai făcut un botox, un cearcăn… lucruri de acest gen. În ziua de azi, să mergi la medicul estetician e ca și când te-ai duce la dentist. Așa sunt acum. Și nu e ceva ieșit din comun', a spus vedeta.

Chiar dacă ea a apelat la medicul estetician și și-a făcut mai multe modificări la față, Julia Chelaru nu este de acord cu transformările radicale, în care unele femei ajung de nerecunoscut.

„Dar da, sunt adepta micilor intervenții, dar la ceva care să nu schimbe fața și să te transforme în ultimul hal, să te facă mai rău și să-ți schimbe fizionomia. Nu sunt de acord cu acest lucru. Orice femeie e frumoasă așa cum a dat-o Dumnezeu, dar dacă mai putem corecta pe ici, pe colo… un năsuc să îl mai ridicăm, dar nu să îl tăiem prea în vânt, să nu folosesc alt cuvânt, prea ciudat. Sunt de acord cu tot ce este în acord cu fața ta și cu personalitatea ta', a mai declarat Julia pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete