Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri cutremurătoare: “Cel mare vrea să sară pe pervazul de la geam că el vrea să moară”

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, razboi tota

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, razboi tota

Când părea că apele s-au liniștit, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au pornit un nou război.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt din nou într-un scandal, unul al acuzațiilor.

Silviu Prigoană face acuzații grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu

Deși au divorțat de patru ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află într-un război fără final.

Silviu Prigoană îşi acuză fosta soţie că îşi torturează copiii şi i-a făcut plângere penală. Cei doi îşi dispută iar cei doi băieţi, în instanţă.

'Bahmuţeanca îşi torturează copiii. Vă dau voie să folosiţi imaginile cu copiii mei cum sunt torturaţi fizic şi psihic în domiciliul mamei lor', a declarat omul de afaceri Silviu Prigoană pentru publicația click.ro.

În această situație, Adriana Bahmuțeanu a simțit nevoia să clarifice lucrurile.

„De 4 ani de zile îmi cresc singură copiii. Sunt multe de spus. Copiii nu știu de cine să asculte. Atât timp cât părinții nu se înțeleg, nu știu pe cine să asculte.
Este momentul adevărului în seara asta. Inventează tot felul de lucruri. Eu nu mi-am torturat niciun copil! Sunt imagini, copiii se filmează între ei. În acest moment, de câteva luni, încerc pe toate căile, disperată, pentru că din păcate, copiii mei suferă de nişte tulburări de comportament', a mărturisit Adriana Bahmuțeanu în platoul emisiunii “Xtra Night Show”.

Cel mare vrea să sare pe pervazul de la geam'

„De trei luni încerc să obţin sprijinul autorităţilor pentru a putea duce aceşti copii la specialişti fără acordul lui. Când m-am întors, cel mic îl imobilizase pe cel mare, l-a legat. Spărseseră tot prin casă. Sunt doi băieţi care se mai bat. Cel mic a luat telefonul și a început să filmeze. Îl ţineam. Cel mare vrea să sare pe pervazul de la geam că el vrea să moară. Ăla micul zice: „mamă, l-am legat ca să nu sară pe geam'. Copilul cel mic a devenit apărătorul meu şi al lui frate-su. Ştii ce înseamnă să ai un copil care se dă cu capul de pereţi şi să nu poţi să îl duci la doctor?”, a continuat Adriana Bahmuţeanu.

După ce a auzit ce a declarat fosta sa soție, Silviu Prigoană a avut doar cuvinte grele la adresa Adrianei Bahmuțeanu:

“O mamă care îşi leagă copilul de mâini şi de picioare. Se urcă peste el. Nu e conştientă! Copiii sunt în siguranţă în momentul de faţă. Nu am ce să caut la doctor cu copiii. Copiii sunt oameni normali”, a spus Silviu Prigoană în aceeaşi emisiune.

 

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete