Adriana Bahmuțeanu are naș milionar. Cine e și cu ce se ocupă Adrian Ghilă, care a copilărit în Drumul Taberei

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, iubitul ei, s-au logodit la biserică săptămâna trecută. Acum s-a aflat cine sunt nașii celor doi, este vorba despre Andreea și Adrian Ghilă, un cunoscut milionar român stabilit de mulți ani în Statele Unite ale Americii, scrie Fanatik.

La logodna Adrianei Bahmuțeanu și a lui George au participat doar persoanele foarte importante pentru ei, copiii săi din căsnicia cu Silviu Prigoană, copilul lui George, dar și nașii. Nașul Adrian Ghilă e cunoscut în mediul afacerilor.

Acesta are o avere de 65 de milioane de dolari. În SUA are câteva spălătorii auto ecologice la care sunt abonate vedete precum Justin Bieber, Jim Carrey și rapperul Wiz Khalifa. Tot în SUA, în California, deține alte investiții imobiliare serioase care îi aduc beneficii financiare mari, notează Fanatik.

În București dezvoltă un proiect imobiliar uriaș, dar are și un magazin în care sunt comercializate băuturi de lux.

nasul-adrianei-bahmuteanu-adrian-ghila-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Adriana Bahmuțeanu, laude la adresa nașului ei

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre nașul ei de logodnă și viitorul naș de cununie, Adrian Ghilă. „Am ținut logodna la secret, mai bine așa. A fost mai bine așa… O să facem și nuntă, dar nu se poate pe repede înainte. Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună. El e tot american din România, s-a făcut o gașcă, ce să zic? Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi…', a spus ea, care a mai dezvăluit că abia așteaptă să îi fie nășit și copilul pe care îl va avea cu George, partenerul ei de viață.

„Am fost și la medic, totul este în perfectă ordine. Trebuie acum doar procesul tehnologic și vine și copilul', a încheiat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete