Adrian Năstase și Dana, soția lui, au împlinit 37 de ani de căsnicie. Ce spune despre mariaj fostul politician: „Unele momente de suferință”

Într-o postare pe Facebook, Adrian Năstase a dezvăluit că el și soția Dana au împlinit 37 de ani de căsnicie. Spune că sunt foarte fericiți, că au trecut prin multe momente împreună, iar acum prioritatea lor sunt copiii și nepoții.

„Dana și cu mine sărbătorim 37 de ani de când ne-am căsătorit. Au fost ani cu multe bucurii, dar și cu unele momente de suferință. Așa cum uneori apele Dunării cresc, iar alteori scad! Prioritatea noastră acum o reprezintă viața copiilor și nepoților noștri', a notat pe Facebook și pe blogul lui Adrian Năstase.

Adrian Năstase și Daniela au împreună au doi băieți, pe Andrei și Mihnea.

sotia-lui-adrian-nastase-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Într-un interviu mai vechi, Adrian Năstase a povestit cum a cunoscut-o pe Dana, care nu e prima lui soție, a mai fost căsătorit o dată. „Ne-am întâlnit la o prietenă. Așa a început o relație care a fost extrem de specială.

Eu am invitat-o la mine acasă și i-am pus muzica mea preferată, Wagner, și ea a încercat să reziste. Nu i-a fost foarte ușor. S-a construit extraordinar. Și, iată, acum, după 35 de ani, nu pot să-mi închipui să stau fără ea. De-a lungul timpului am apreciat-o pentru fermitatea opiniilor', spunea el acum doi ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete