Adina Halas are un fiu cuceritor, pe care îl cheamă Serghei

Adina Halas este una dintre concurentele care și-a atras un val de simpatie din partea celor care urmăresc emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities'. Ea este și mama lui Serghei, un băiețel adorabil.

Cunoscut ca jurnalist, om de televiziune și o pasionată de zona fashion, Adina Halas a lăsat o impresie foarte bună în urma participării la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities', de la Kanal D. Cu diplomație, aceasta a făcut față cu calm discuțiilor în contradictoriu și a intervenit atunci când a simțit că alte concurente au fost neîndreptățite.

Adina Halas a împlinit de curând 42 de ani și și-a aniversat ziua alături de familie, dar și în cadrul emisiunii Theo Show. cu această ocazie, vedeta a venit însoțită de fiul ei, Serghei. Băiețelul seamănă foarte bine cu mama lui, având, amândoi ochii de-un verde cuceritor.

„Ce îți transmiți tu ție, aia ți se întâmplă, aia se vede pe tine. Așa că eu, în fiecare dimineață, sunt < < băi, Halas, suntem bine? Hai, nene, că suntem bine și azi>>', a declarat aceasta, fapt confirmat și de prietena ei, Carmen Brumă.

Adina e genul de persoană care se bucură în fiecare secundă și de lucrurile bune, și de lucrurile rele, iar asta o ajută foarte mult să meargă mai departe', a aceasta.

Adina Halas: „Dacă ai mei sunt sănătoși și fericiți…'

„Din momentul în care Serghei a dat un alt sens vieții mele, mi s-a ridicat o pâclă de pe ochi și am zis, deci așa trebuie să fie viața. Asta înseamnă să fii fericit, să ai momente de bucurie și atunci am lăsat ca lucrurile neplăcute care se întâmplă zi de zi, în fiecare zi, în viața unui om, să treacă mult mai ușor. Când am o experiență neplăcută, mă leg de lucrurile plăcute, acelea mă trag în sus și mă gândesc că acea situație este temporară și nu las nimic să mă țină într-un loc negativ multă vreme. Dacă ai mei sunt sănătoși și fericiți…' a completat vedeta TV.

Pe pagina ei personală, Adina a și publicat acum câțiva ani un text foarte emoționant despre modul în care Serghei i-a schimbat viața.

Mă uit la pozele făcute anii trecuți și simt atâta duioșie când revăd frânturi din atâtea momente frumoase, pe care le-am văzut mereu ca fiind micile lui mari victorii: prima dată când s-a jucat cu Mamba, pe care o urmărea cu privirea de ceva timp prin casă, prima dată când a mâncat lămâie și nu oricum, ci mușcând dintr-o jumătate de lămâie continuu, puțin uimit de senzațiile noi care îl încercau, dar hotărât să nu ne dea lămâia înapoi, prima oara când a zis < < mama > > , deși eu sunt convinsă că a vrut să spună < < Mamba > > , când a început să pape lăpticul ținându-și singur biberonul, cand a început să mănânce fructe, când i-a apărut primul dințișor, când a mers la primul lui casting, deși avea un an și o lună, când a venit cu mine la prima emisiune tv și câte și mai câte.'

Adina HalasSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cine este sora lui Connect-R?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro