Adina Buzatu spune ce vedete au datorii la ea: „Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani”

Adina Buzatu a dat de gol care sunt vedetele care au datorii la ea. Celebra creatoare de modă susține că și ea este vinovată că a uitat să le facă prețul.

Când au un eveniment important, vedetele din România se îmbracă de la Adina Buzatu și apelează la sfaturile sale vestimentare pentru apariții spectaculoase. Invitată în emisiunea online a Oanei Radu, creatoarea de modă a precizat că există artiști care au să-i dea banii. Ea a menționat că nu-i acuză că sunt răi de plată, ci că pur și simplu a uitat să le facă prețul. Alex Velea și Bogdan de la Ploiești sunt doi dintre artiștii din România care au datorii la creatoarea de modă. „Da, există vedete care au datorii la mine. Uite, pentru că am uitat să le fac calculele. De multe ori, eu uit să mai fac calculele.

Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani. Săracul, nu e vina lui. Nu mi s-a întâmplat să nu îmi dea niciodată banii înapoi', a declarat Adina Buzatu pe YouTube, relatează Fanatik.

Adina-Buzatu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În cadrul emisiunii prezentate de Oana Radu, vedeta a dezvăluit că deși au bani să plătească totul din prima, unele vedete preferă să cumpere în rate. Nici de avansuri nu duce lipsă creatoarea de modă. Adina Buzatu a povestit că a fost curtată de clienții ei, însă nu a putut niciodată să existe altă relație între ei. „Cu 99% din ei am rămas prietenă. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de un om cu care lucrez. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de soțul sau iubitul unei prietene', a mai zis Adina Buzatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete