Adevărul despre presupusa avere de 100 de milioane de euro a lui Cătălin Botezatu: „Se vehiculează…”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România. Creatorul de modă se bucură de un adevărat succes de zeci de ani, hainele lui fiind apreciate și în țară, dar și peste hotare. Acest fapt i-a adus și adevărate câștiguri financiare despre care a făcut dezvăluiri acum.

Conform unor zvonuri apărute ăn presă, designerul ar avea o avere de 100 de milioane de euro. Acesta a vorbit despre partea financiară și a comentat subiectul. Cătălin Botezatu a declarat că nu știe câți bani a adunat până în acest moment. Acesta a mărturisit că este posibil să aibă o averea de 100 de milioane.

„Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere', a declarat Cătălin Botezatu, conform bzi.ro.

Cătălin Botezatu 11SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Chiar dacă pandemia i-a afectat afacerile, Cătălin Botezatu a încercat să se reinventeze, să atragă clienții. „Am deschis un magazin la Londra, există Vigo London. Încercăm să ținem toate magazinele pe linia de plutire, inclusiv cele din mall-uri, avem magazine în toate mall-urile din București și din țară', a mai spus Cătălin Botezatu.

„A trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc'

Designerul a fost însă nevoit să bage mâna adânc în buzunar pentru a reuși să își țină afacerile deschise. „Cătălin Botezatu are 200 de angajați. Când a început pandemia, toată lumea mă întreba, ce o să faci, o să închizi. Nu mă gândesc la mine, eu am cu ce să trăiesc, mă gândesc la acele familii. Tocmai de aceea, la atelierul din București, nu o să ascund, a trebuit să aduc bani de acasă și încă aduc bani de acasă, pentru că el se ocupa exclusiv de rochii de seară, rochii pentru mirese. E greu, nu puteam să mă reorientez, pentru că mi-aș fi bătut joc de mine, să fac măscuțe. E sub nivelul meu', a mai spus acesta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete