Adevărul despre plecarea lui Cosmin Seleși de la Antena 1. S-a speculat că ar fi fost dat afară: „Eu am vrut să mai renunț o dată”

În 2021 s-a aflat că prezentatorul Cosmin Seleși pleacă de la Antena 1, de la show-ul „Te cunosc de undeva!'. S-a zvonit ba că prezentatorul a fost dat afară, ba înlocuit, însă el a explicat acum că și-a dat demisia. A vrut o schimbare pe plan profesional.

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță', Cosmin Seleși a explicat demisia de la Antena 1. „Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…) A fost o experiență foarte frumoasă. Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine', a spus el pe YouTube.

cosmin-selesi-demisie-antena-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, eu am vrut să mai renunț o dată. Am zis gata acum, stop. Gata, nu mai vreau! Stop, până aici. Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate nici de-aia nu am renunțat atunci, parcă chiar la începutul pandemiei, începuse pandemia, era debandadă peste tot. Producătorul de atunci și cu regizorul ei au venit și mi-au zis că nu am cum să plec. Ei au plecat de la Antena 1, sunt la Pro TV.

Nu, eu am spus Stop, nu mai vreau. Nu e ușor să renunți, dar mi-a fost foarte teamă, recunosc. Dar mă simt mai bine, îmi e bine, îmi e atât de bine. Îmi e dor de televiziune, să fac un format, dar momentan îmi e bine. Recunosc că am avut propuneri și de la Pro TV, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permis să spun DA sau NU. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme', a mai spus el „Acasă la Măruță'.

Cea care l-a sprijinit a fost soția lui. Împreună cu Irina a luat decizia de a demisiona de la Antena 1. „Da, am vorbit cu soția mea, și soția mea…ea e sprijinul meu. Ea mi-a zis DA. Și a spus că o să-mi facă bine asta și îmi e bine', a încheiat el.

În prezent, Cosmin Seleși e actor și are și o formație alături de care cântă la evenimente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete