Adevărul despre divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. „El a mai tras de mine”

Un an de zile a durat mariajul lor! Bianca Drăgușanu dezvăluie adevărul despre divorțul de Victor Slav, tatăl fetiței sale, care a avut loc acum șapte ani.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

S-au îndrăgostit unul de altul în timpul unui show de la Pro TV, apoi au decis să formeze un cuplu, iar apoi au ajuns în fața altarului. Bianca Drăgușanu și Victor Slav credeau pe atunci că sunt suflete pereche, însă timpul le-a dovedit contrariul.

S-au despărțit rapid, după doar un an de zile. Rodul iubirii lor e Sofia, fetița în vârstă de patru ani.

Bianca și Victor Slav au divorțat în 2014. „Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună', a declarat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show'.

De la divorț și până acum, Bianca Drăgușanu a avut mai multe relații, a fost căsătorită cu Alex Bodi, a divorțat, iar acum se iubește cu Gabi Bădălău. Și Victor Slav este într-o relație, dar e discret, nu se afișează cu persoana iubită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete