Adevăratul motiv pentru care Rocsana Marcu s-a mutat în Londra. De 2 ani a părăsit România: „Nu aveam niciun motiv să plec, dar…”

Rocsana Marcu a fost prezentatoare la Antena Stars, dar și cântăreață. A renunțat definitiv la cariera ei în România pentru una în Marea Britanie. Acum e agent imobiliar în Londra.

Într-un interviu pentru Fanatik, Rocsana Marcu a spus adevăratul motiv pentru care a plecat în Marea Britanie. „Mi-a fost foate greu, pentru că eu am plecat în pandemie și discutam cu anumite persoane să începem un proiect nou în tv, eram fericită în perioada aceea chiar dacă nu mai aveam așa de multe spectacole, îmi mergea bine din punct de vedere profesional.

Mai aveam o afacere în țară, făceam mai multe lucuri, nu aveam niciun motiv să plec. Dar fata mea cea mare a insistat să plecăm, ea își dorea foarte mult să studieze în Londra. Cea mică avea mulți prieteni în țară și nu prea dorea. Dar amândouă au decis să ne mutăm în Londra', a spus fosta prezentatoare, care a și spus cât de mult lucrează acum.

rocsana-marcu-in-londra-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„În timpul săptămânii sunt agent imobiliar și mai am o slujbă în domeniul recrutării, pentru că eu am avut firma de recrutare filipineze în România. Am două fete care lucrează pentru mine, recrutez forță de muncă în continuare în domeniul medical. M-am axat pe medici și asistente medicale, acum recrutez și din România și asta chiar nu am mai spus-o până acum. De asemenea, recrutez studenți pentru universitățile din Anglia, cele mari. Am o viață plină, agitată și iubesc ceea ce fac', a mai spus ea.

Rocsana Marcu organizează și evenimente în Marea Britanie și obișnuiește și să mai cânte.

„Cânt în continuare pentru că în weekenduri organizez evenimente pentru români, am câteva locații, iar în afară de evenimente merg pe unde am petreceri, nunți, botezuri sau petreceri de firmă. Le organizez și mai fac un program de o ora de cântat', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete