Adevăratul motiv pentru care Nicoleta Luciu revine la TV. Va participa la mai multe emisiuni de la Antena 1

Nicoleta Luciu, care de ani de zile nu a mai apărut pe micul ecran, căci trăiește la Miercurea Ciuc, unde se dedică familie, a anunțat că în curând va apărea la Antena 1, în emisiunea „Prețul cel bun', unde lucrează sora ei, Iuliana Luciu.

Acum, Click dezvăluie din culisele revenirii Nicoletei Luciu pe micul ecran. Publicația scrie că revenirea ei se datorează faptului că nu a mai mers la „Asia Express' alături de sora ei, că a renunțat în ultimul moment.

„Este vorba despre un contract mai vechi, pentru «Asia Express». Abia acum Nicoleta şi-a putut onora obligaţiile, de aceea va apărea în perioada ce urmează în mai multe producţii de la Antena 1. Nu este o revenire propriu-zisă, ci o şteregere a unor datorii, căci la vremea respectivă primise banii, chiar dacă nu a mai participat la reality-show'. Astfel, în perioada următoare Nicoleta Luciu va fi prezentă în mai multe emisiuni de la Antena 1, printre care „iUmor' sau „Preţul cel bun', spune o sursă pentru Click.

Nicoleta Luciu are contract cu Antena 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Am filmat doar ca invitată'

Nicoleta Luciu va avea o apariție într-o ediție a emisiunii „Prețul cel bun’, show prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în care Iuliana Luciu, sora ei, e asistentă.

„Am filmat doar ca invitată. Poate după încă două-trei astfel de filmări, va veni și oferta pe care mi-o doresc. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te și întreții. Dar nu fac abuz’, a spus vedeta.

Nicoleta Luciu a primit în urmă cu ani de zile o ofertă bună pentru ea de la Pro TV de a reveni în televiziune, dar a refuzat. „Am avut de la Pro TV, pentru o emisiune cu mai multe prezentatoare, gen Vorbește lumea. Mi-ar fi plăcut, doar că luasem deja decizia să mă mut și nu aveam cum să mai dau înapoi. De atunci, am mai avut pentru reality-show-uri, dar la astfel de proiecte nu pot participa, pentru că înseamnă să fiu prea mult plecată de lângă copii’, a adăugat aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete