Cine sunt cele două fotomodele MISS s-au căsătorit. Abia după nuntă au recunoscut că formează un cuplu

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au căsătorit. Miss Argentina și Miss Puerto Rico 2020 și-au expus jurămintele în online, acolo unde au distribuit un video cu momente reprezentative pentru relația lor, scrie okmagazine.ro.

„Și chiar dacă am păstrat discreția în legătură cu relația noastră până acum, azi ne bucurăm de ceva special.', au scris ele pe Instagram.

Acolo au arătat clipe unice de pe parcursul relației lor, cum au mers în diferite vacanțe, cum s-au cerut în căsătorie, cum a decurs relație lor, până acum.

Spre finalul clipului video ele apar îmbrăcate în alb, celebrându-și uniunea la Biroul de Căsătorii din San Juan, Puerto Rico. „Am fost foarte discrete, însă astăzi e o zi specială', au marcat ele ziua de 28.10.2022, ziua în care s-au căsătorit. Vezi AICI clipul video.

Miss Argentina și Miss Puerto Rico 2020 s-au căsătoritSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au cunoscut la concursul de frumusețe Miss Grand International 2020.

Mariana Varela a reprezentat Argentina la Miss Univers în 2019 și s-a clasat în primele 10 la Miss Grand International 2020. Și soția sa a ajuns la același concurs tot în Top 10. Fabiola Valentín colaborează cu mai multe agenții de modeling, inclusiv cu una din Miami., scrie OK! Magazine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete