Adevăratul motiv pentru care Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit. „V-am surprins pe toți cu această separare”

Laura Dincă a făcut primele declarații după despărțirea de Cristian Boureanu. Vedeta în vârstă de 24 de ani a dezvăluit și motivul separării după o relație de aproximativ șase ani de zile. 

„Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp.

Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea', a spus Laura Dincă pentru playtech.ro. 

Laura Dincă a precizat astfel că le e mai bine separat decât împreună. Aceste mărturisiri ale ei vin la două zile de când Cristian Boureanu a confirmat separarea. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau', a spus afaceristul pentru Antena Stars.

Povestea de iubire dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă

În anul 2018, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe Laura Dincă. La vremea respectivă, ea a spus marele DA. În anul 2019, cei doi anunțau că traversează o perioadă mai delicată, aveau discuții în relație. „Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. (…) Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. (…) Ne-am liniştit, suntem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. (…) L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună. Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că o floare face miracol.’, spunea ea după ce a primit inelul de la Cristian Boureanu.

„Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine’, a mai declarat Laura Dincă la Antena Stars acum doi ani de zile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete