Adevăratul motiv pentru care căsnicia dintre Hugh Jackman și Deborra-Lee a eșuat

Chiar și cele mai puternice cupluri au cele mai rele momente. Timp de 27 de ani, Hugh Jackman și Deborra-Lee au stat unul lângă altul, rezistând furtunilor faimei și averii. Cu toate acestea, prietenia lor a fost cea care le-a distrus căsnicia fericită. Ar fi trebuit să le întărească legătura, însă s-a întâmplat exact opusul.

Hugh Jackman și Deborra-lee Furness s-au cunoscut în timpul filmărilor la Correlli, în 1995, și au decis să se căsătorească, în ciuda faptului că ea era cu 13 ani mai mare decât el. În 1996, ei și-au rostit jurămintele la o biserică din apropiere de Melbourne, Australia. Ei au împărtășit pe rețelele de socializare fotografii dulci din acea zi pentru a-și sărbători aniversările. Mai târziu, și-au adoptat fiul, Oscar, și apoi fiica, Ava.

Potrivit Bright Side, cei doi și-au anunțat despărțirea, spunând: „Am fost binecuvântați să împărțim aproape 3 decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum și am decis să ne despărțim pentru a ne continua creșterea individuală. Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea dvs. de a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează această tranziție în toate viețile noastre. Aceasta este singura declarație pe care oricare dintre noi o va face.”

Chiar dacă au încercat să repare lucrurile, în cele din urmă au decis să se despartă, rămânând totuși prieteni. O sursă a dezvăluit: „Sunt legați pentru totdeauna, pentru totdeauna împreună cu copiii pe care îi au. Dar, după ultimii ani, dragostea pe care o aveau unul pentru celălalt s-a transformat mai mult într-o prietenie” care s-a rupt, iar acest lucru a pus cu adevărat la grea încercare relația lor.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete