Hugh Jackman, mariaj încheiat după 27 de ani. Cum se simte actorul?

Hugh Jackman trece printr-o cumpănă a vieții, și anume despărțirea de soția sa, Deborra-Lee Furness.

O sursă apropiată starului din „Wolverine” a declarat în exclusivitate pentru Page Six că acesta este răvășit de despărțire și că este „foarte trist”.

Cuplul și-a șocat fanii când au anunțat împreună, vineri, că se separă după 27 de ani de căsnicie.

„Am fost binecuvântați să împărtășim aproape trei decenii împreună ca soț și soție într-o căsnicie minunată și plină de iubire. Drumul nostru se schimbă acum și am decis să ne separăm pentru a ne continua creșterea individuală”, a spus cuplul despărțit într-o declarație pentru People, mai scrie sursa citată anterioră.

Hugh Jackman, în vârstă de 54 de ani, și Deborra-Lee Furness, în vârstă de 67 de ani, au mai adăugat că “familia noastră a fost și va fi întotdeauna prioritatea noastră cea mai mare”, în timp ce “ne asumăm acest următor capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate”.

„Apreciem foarte mult înțelegerea dumneavoastră în a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră parcurge această tranziție în toate viețile noastre”, a continuat declarația înainte de a semna ca “Deb și Hugh Jackman”.

„Aceasta este singura declarație pe care oricare dintre noi o va face”, au încheiat cei doi.

Page Six a relatat în exclusivitate că despărțirea a fost „așteptată de mult timp”.

„S-a întâmplat cu ceva timp în urmă. Prietenii și familia știau despre asta”, a declarat un insider de pe Broadway pentru Page Six.

Hugh Jackman și Deborah-Lee Furness s-au cunoscut în timp ce jucau împreună în miniseria australiană „Correlli” din 1995. Nominalizatul la Oscar a mărturisit anterior că a fost dragoste la prima vedere și că a știut că vrea să se căsătorească cu actrița din „Shame” la câteva săptămâni după ce a cunoscut-o.

“Am știut la două săptămâni după ce am cunoscut-o pe Deb că vom fi împreună pentru tot restul vieții noastre”, a declarat el la emisiunea “Today” în 2018.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete