Adelina Pestrițu, decizie neașteptată. Are legătură cu fetița sa

Adelina Pestrițu, decizie neașteptată. Are legătură cu fetița sa

Una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete de la noi este Adelina Pestrițu. Mai mult decât atât, datorită activității sale desfășurate în mediul online, în anul 2019, a câștigat titlul de „Cel mai bun influencer din România'.

Încă de când s-a născut, micuța sa apărea foarte des pe Instagram, având propriul său cont, însă, de curând, Adelina Pestrițu s-a hotărât să-l șteargă. De-a lungul timpului, a primit numeroase critici din cauza creării acestei pagini. Într-un interviu acordat celor de la ProTV.ro, Adelina a explicat:

„Nu sunt supărată că ei au această părere. Este normal, fiecare cu părerea lui. Noi mergem înainte, ne trăiam viața așa cum ne place nouă. Având în vedere că nu dau contul unui minor, ci doar postez niște poze cu el, mie mi se pare că este safe.'

Imediat după ce a primit titlul de „Cel mai bun influencer din România', vedeta a decis să-i șteargă micuței contul de Instagram, declarând că și-a dat seama că s-a grăbit un pic cu expunerea ei atât de activă și îi este teamă, totuși, să continue să o facă.

„Pozele cu Zeni au cele mai multe like-uri. Pe noi ne-a cam luat valul, i-am făcut și ei cont, însă mai nou am decis să fim mai atenți cu pozele fetiței. E periculos pentru un copil atât de mic să fie expus atât de mult. Mă gandesc chiar să-l ștergem.'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete