Ce spune Adela Popescu, după ce Radu Vâlcan a plecat de acasă și a lăsat-o singură cu trei copii: „Mi-am dat seama încă o dată”

Adela Popescu a rămas singură acasă cu trei copii, după ce Radu Vâlcan a luat decizia să plece din București. Vedeta de la PRO TV a avut un weekend destul de dificil.

Pe una dintre rețelele de socializare, prezentatoarea de la „Vorbește lumea' a povestit că soțul ei a plecat de acasă în weekend, iar ea a fost nevoită să aibă grijă de cei trei băieței. Andrei a făcut febră, astfel că vedeta a fost nevoită să se ocupe mai mult de el. Radu Vâlcan a plecat la munte pentru că participă la un maraton.

Adela-Popescu-declaratii-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Adela Popescu a mărturisit că apreciază enorm femeile singure care își pot crește copiii fără niciun pic de ajutor. Soția prezentatorului de la „Insula iubirii' și-a dat seama astfel cât de greu s-ar descurca fără tatăl copiilor ei.

„Astăzi a fost o zi plină și foarte frumoasă. Ce nu se vede în aceste fotografii este că azi noapte Andrei a făcut febră. Nu că ar fi mare lucru. Copiii fac mereu. Dar Radu era la munte pentru maratonul la care urma să participe astăzi și deci noaptea am petrecut-o făcând singură planton.

Și deși nu pomenesc acum de vreo situație ieșită din comun, mi-am dat seama, încă o dată, ce bine e să le duci pe toate, și bune și rele, cu partenerul tău, cu tatăl copiilor tăi.

Sigur că dacă era acasă mă supără că a adus Nurofen în loc de Paracetamol, sau că apa pe care o cerea unul din copii, era prea rece.

Dar acum că nu a fost, am realizat, din nou, ce important este și că seara pun capul pe umărul lui și știu că suntem amândoi în asta, parte în parte, în mod egal, cu tot sufletul… Și astfel, orice moment, indiferent cât de greu, devine mai ușor.

Mămici ce vă creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine. Voi sunteți adevăratele eroine.

Vouă nu va ia nimeni «sacul» de pe umerii voștri ca să îl pună pe ai lui…', a scris Adela pe Facebook în dreptul imaginilor publicate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete