Adela Popescu, probleme cu cea de-a treia sarcină. Prin ce a trecut vedeta: „Vai, dar ce am mai plâns”

Adela Popescu, probleme cu cea de-a treia sarcină. Prin ce a trecut vedeta: „Vai, dar ce am mai plâns”

Adela Popescu a intrat pe ultima sută de metri și în curând își va ține în brațe cel de-al treilea băiețel. Frumoasa vedetă i-a ținut în permanență pe fanii săi la curent cu toate detaliile din viața familiei ei, inclusiv despre cum decurge sarcina.

De curând, soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că are câteva probleme hormoale pe care nu și le poate explica. Ea a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că a avut o reacție tare ciudată din cauza hormonilor specifici sarcinii.

Cum s-a manifestat? Ei bine, Adela a început să plângă din senin, neputând să explice această răbufnire nici măcar soțului ei. Acesta, în mod evident s-a speriat și nu reușea să o liniștească pe viitoarea mămică de trei băieți.

„Și cum susțineam eu sus și tare că vai, dom ne, ce e aia să îți facă necazuri hormonii, cum am bufnit astăzi într-un hohot de plâns în timp ce conduceam.

Vai, dar ce am mai plâns. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit. Nici nu știam ce sa ii spun ca am. Dar mă și enerva că nu înțelege 🙂 Am ajuns acasă, am mâncat o ciocolata, un castron mare de cireșe și sunt ca nouă. Ușoara ca un fulg', a povestit Adela Popescu la Instastory.

Mai puțin de o lună o mai desparte de marele eveniment. Potrivit datelor medicale, Adela Popescu urmează să-l aducă pe lume pe cel de-al treilea băiețel în perioada 13-16 iunie. Fosta prezentatoare de la Pro Tv a declarat că și-ar dori să nască natural așa cum au avut loc și primele două nașteri.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurală, am stat 5 ore în travaliu atunci.

Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație', a declarat Adela Popescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete