Adela Popescu, între emoții și nerăbdare: „Abia aștept să…”

Adela Popescu, între emoții și nerăbdare: „Abia aștept să…”

Adela Popescu se află pe ultima sută de metri și în curând îl va cunoaște pe „Avionel', așa cum își alintă ea bebelușul care urmează să vină pe lume. În ultima perioadă a sarcinii, vedeta Pro TV a stat cumințică și a mers de câteva ori la clinica unde urmează să nască cel de-al treilea bebeluș pentru câteva monitorizări de rutină.

Toate detaliile legate de venirea micuțului pe lume au fost puse la punct de ea și soțul ei Radu Vâlcan, bagajul pentru maternitate este gata, iar emoțiile și nerăbdarea au început să fie din ce în ce mai intense.

„Câte emoții am…. Și o mulțime de gânduri îmi trec simultan prin minte. Să fie bine Avionel, să fie o naștere ușoară, să fim sănătoși și să ajungem cu bine acasă… A mai rămas foarte puțin timp și abia aștept să îl țin în brațe, dar parcă în același timp îmi e deja dor de perioada asta a sarcinii, care s-a scurs mult prea repede. Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână, doar să ne spună bebe că a venit momentul', a transmis Adela Popescu urmăritorilor săi de pe Instagram.

Din clipă în clipă, întreaga familie a frumoasei mămici așteaptă marele eveniment. Chiar ea a scris un mesaj emoționant pe contul său personal de socializare, un mesaj dedicat celui de-al treilea băiat al său.

„Micuțule… și ce zici că mai faci? E bine acolo la cuptoraș? E bine, nu? Cred și eu. Toată lumea îmi spune să vorbesc cu tine, tu știi că o fac. Dar îți spun chestii de-astea patetice, de dragoste. Te mângâi, te apăr de piciorușele lu frate-tu Andrei, te încurajez să comunici cu Alexandru de fiecare dată când te pupă și îți spune secretele lui și nu te cert când îmi dai câte un pumn în vezică.

E și asta tot o formă de iubire, să știi. Și, deși fac toate astea, îmi e foarte teamă să încerc să te conving de momentul în care să vii să ne cunoșți. Căci, pe cât de nerăbdătoare sunt să îți simt pielicica de pisoi pe pieptul meu, pe atât de îngrozită de travaliul prin care o să-ți faci intrarea. Pardon, ieșirea? Așa că m-am hotărât să mă las în voia ta, pentru că știu că împreună o să ne iasă cum nu se poate mai bine', a scris Adela Popescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete