Adela Popescu, în costum de baie, la o lună de când a născut al treilea copil. Prezentatoarea și-a arătat formele

Adela Popescu a născut în urmă cu o lună de zile al treilea copil, pe micuțul Adrian. Cu această ocazie, întreaga familie a plecat pe litoralul românesc. Prezentatoarea de la Pro TV a apărut chiar în costum de baie.

Vedeta a povestit pe Instagram că a uitat să-și pună în bagaj un costum de baie, iar cel care a ajutat-o să iasă din impas a fost chiar soțul ei. Radu Vâlcan a mers la cumpărături pentru a-i cumpăra lui Alexandru, fiul cel mare, ochelari și Adelei costum de baie. Ședința de shopping s-a desfășurat online, iar prezentatoarea TV și-a ales costumul de baie dintre modelele pe care soțul i le-a prezentat online.

Se pare că alegerea finală a fost una inspirată. Costumul de baie dintr-o piesă, decoltat, alb, cu buline negre, îi vine vedetei ca turnat. La nicio lună după ce-a născut cel de-al treilea băiețel, Adela Popescu este într-o formă fizică de invidiat.

Acum. întreaga familie se bucură de o vacanță pe litoralul românesc.

„Ne-am făcut curaj, că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o luna a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor :). De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea care spune că, atâta timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare 🙂 Soțul a zis că are sens, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce. 😎'

Adela Popescu a născut pe 11 iulie al treilea copil

Adrian, cel de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a venit pe lume pe 11 iulie 2021, pe cale naturală.

„Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉 S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. :))) Și face! Că e minunat. A luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frațiori ce îl așteaptă acasă.', spunea ea  la vremea respectivă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete