Adina Alberts, replica pe care i-a spus-o Viorel Cataramă pentru ca relația lor să dureze: „În relaţia noastră eu voi fi”

Adina Alberts este soția lui Viorel Cataramă din anul 2013. Aceasta este medic estetician și a mai fost căsătorită cu George Alberts.

Adina Alberts a declarat recent într-un interviu că primii ani de căsnicie cu omul de afaceri nu au fost tocmai roz. Inițiativa unei relații a avut-o Viorel Cataramă, însă acesta a fost refuzat de frumosul medic atunci când i-a propus să se întâlnească. O bună perioadă de timp, Adina Alberts nu s-a putut acomoda la viața agitată pe care o ducea partenerul ei.

„Viorel m-a sunat într-o zi şi m-a invitat la un restaurant. Am acceptat acea invitaţie amânând-o vreo trei zile, neştiind la ce să mă aştept. El nu era obişnuit cu o astfel de atitudine. Dar nici eu nu eram obişnuită cu astfel de invitaţii. A fost o perioadă încărcată de multe trăiri şi emoţii, multe deplasări în străinătate, vacanţe, weekenduri, nunţi, botezuri, concerte, mese cu amicii lui… Trecuseră deja mai bine de un an şi tot nu înţelegeam şi nu vedeam sensul unei vieţi atât de agitate.

Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit!', a declarat Adina Alberts într-un interviu oferit revistei OK! Magazine.

Cum orice relație de lungă durată are un mic secret, și căsnicia Adinei Alberts cu Viorel Cataramă se bazează pe un principiu solid. Medicul estetician a dezvăluit ce i-a spus afaceristul la începutul relației.

„Noi ne-am întâlnit la vârstă maturităţii. Aveam caracterele formate, eram oameni puternici amândoi. Aş spune masculi Alfa amândoi. Şi îmi amintesc şi acum, atât de clar, cuvintele pe care mi le-a spus la început: Adina, în relaţia noastră eu voi fi mereu bărbatul. Tu poţi şi trebuie să fii femeie. Avea perfectă dreptate. Şi aşa am şi făcut. Doar că a durat vreo doi ani…', a mai spus ea pentru sursa mai sus menționată.

În starea de urgență, Viorel Cataramă a vrut să se infecteze intenționat cu Covid-19. Motiv pentru care Adina Alberts a plecat de acasă. Deși nu voia să stea departe de soțul ei, ea și-a pus copilul pe primul loc și a vrut să-l protejeze.

„A existat un moment la mijlocul anului 2020 când mi-am luat copilul şi am plecat, dar nu pentru că voiam să-mi părăsesc soţul, ci pentru că voiam să-mi protejez copilul. Soţul meu avea nişte convingeri, şi luase nişte decizii cu care, la vremea aceea, nu am fost de acord. Am stat despărţiţi 10 zile. A fost mediatizat acel moment, sigur vă amintiţi… Deci avem şi perioade rare, scurte şi intense în care avem diverse contradicţii. Ştim amândoi să cedăm, şi o facem pe rând, respectându-ne în permanenţă unul pe celălalt', a clarificat Adina Alberts situația de acum doi ani.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete