Adda a rămas singură! Cătălin Rizea a plecat de acasă: „Mi-a trimis o notificare doamna notar”

Adda și Cătălin Rizea sunt căsătoriți de cinci ani și au împreună un băiețel, în vârstă de patru ani. Împreună se ocupă de studioul de înregistrări Baladda Records.

Cătălin Rizea și-a câștigat popularitatea odată cu participarea sa la emisiunea culinară „Chefi la cuțite'. Pe lângă pasiunea pentru gătit, soțul cântăreței mai are un hobby pentru care lipsește uneori de acasă. Recent, Cătălin a intrat în direct la „Neatza cu Răzvan și Dani' de pe malul unui lac. Acesta a mers pentru câteva zile alături de câțiva prieteni pentru a se relaxa la pescuit. Adda se pare că nu este încântată de această preocupare a soțului ei, potrivit propriilor lui declarații.

„Nu ne-am despărțit, sper să nu. Aseară a început să nu îmi mai răspundă la telefon, deja mesajele sunt trimise și nu le-a văzut. Mi-a trimis o notificare doamna notar, a zis că luni am programare', a mărturisit Cătălin Rizea amuzat.

Pentru că a fi pescar implică foarte multe detalii, fostul concurent de la „Chefi la cuțite' a povestit că și-a achiziționat numeroase scule și echipamente necesare unei partide reușite de pescuit.

„Când vii la pescuit trebuie să ai cele mai bune scule și să ai alături de tine cei mai buni prieteni ca tu să faci cât mai puține lucruri. I-am spus Addei doar cât am plătit TV ul, nu i-am spus prețul întreg pe care l-am dat pe sculele profesionale. Cred că o să-i treacă supărarea când o sa ajung acasă', a mai spus soțul Addei.

Cu toate acestea, Cătălin nu a prins pește așa cum se aștepta, însă relaxare tot a fost mai ales că a avut alături un chef bucătar care le-a gătit cele mai delicioase preparate.

„Când vine Rizea la pescuit și mai ales cu prietenii, se întâmplă minuni. Eu sunt un amator în bucătărie, îl avem aici pe chef Manole care știe exact cum trebuie să fie, o să vin și eu cu o părere, dar sunt sigur ca o sa fie delicioasă mâncarea', a spus Cătălin spre finalul interviului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete