Ion Țiriac Jr., dovada clară că este îndrăgostit lulea de Sorana Cîrstea

Ion Țiriac Jr., dovada clară că este îndrăgostit lulea de Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a oferit câteva surprize extrem de mari fanilor săi. Una dintre ele a fost ca aceștia să o vadă la Wimbledon, iar cea de-a doua a fost să vadă câteva detalii picante din relația ei cu Ion Țiriac Jr.

Ion Țiriac Jr. și Sorana Cîrstea formează un cuplu de ceva vreme, iar în urma apariției unui inel prețios pe degetul jucătoarei de tenis, au apărut zvonuri cum că cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți de următorul pas al relației.

Discreția este proverbilă la ei, motiv pentru care nu se cunosc foarte multe detalii. Acest lucru nu este o noutate, mai ales în ceea ce îl privește pe juniorul miliardarului Ion Țiriac. Acesta a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc timp de 10 ani, iar în urmă cu patru ani au decis să pună punct căsniciei lor. Divorțul a fost unul civilizat și fără tam-tam, motiv pentru care unii au rămas surprinși când au aflat că nu mai formează o familie.

Imediat după ce au confirmat divorțul, Ion Țiriac Jr. a fost văzut cu o nouă cucerire. Aceasta fiind nimeni alta decât Sorana Cîrstea, care pare a fi nu o simplă iubită, ci logodnică. Sorana se află în Anglia pentru a participa la Wimbledon. Aceasta a postat o fotografie a cărei descriere a fost „Din nou în dispoziţia pentru Wimbledon'.

La scurt timp, iubitul ei nu a rezistat tentației și i-a transmis un mesaj de susținere, astfel că toată lumea a putut să vadă cât de aproape sunt unul de celălalt.

„Câștigătorii nu pierd niciodată, ei învață și persistă! Indiferent de ce se întâmplă, ești PUTERNICĂ și suntem cu toții mândri de tine, fie că soarele străluceşte sau că plouă', a scris în limba engleză Ion Țiriac Jr., la poza Soranei.

Relația lui Ion Țiriac și a Ilenei Lazariuc s-a răcit din cauza direcțiilor diferite din care priveau viața.

„Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate.

Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa', a declarat o sursă din anturajul fostului cuplu, potrivit click.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete