Actorul Michael Keaton și iubita lui, îndrăgostiți de restaurantele din Centrul Vechi

Michael Keaton in Romania

Ploaie de vedete internaționale zilele acestea în Centrul Vechi din București. Michael Keaton, Samuel L. Jackson şi de Maggie Q se perindă zilele acestea prin zona Zero a Capitalei cu treabă.

Ei sunt în plină sesiune de filmare pentru pelicula „The Asset' și vor mai „povesti' pe plaiuri mioritice până la finele lui 2020.

Ieri seara, reporterii de la Click l-au surprins pe unul dintre ei, la masă, în Centrul Vechi. „Batman', aka Michael Keaton, a ieșit la o masă romantică alături de iubita lui, Marni Turner, semn că pe lângă atmosfera locului vrea să se pună la punct și cu gusturile bucătăriei de aici.

Pozele surprinse de papparazzi Click pot fi văzute AICI

Că tot a venit vorba despre iubita lui Keaton, este interesant de reținut că este cu 10 ani mai tânără decât el și că ultimii 4 ani din viața ei i-a petrecut alături de actorul american prin locurile în care acesta a filmat.

Filmul „The Asset', regizat de Martin Campbell, prezintă povestea a doi asasini, roluri jucate de Michael Keaton şi Maggie Q, care deţin secrete din timpul războiului din Vietnam. Când mentorul unuia dintre ei este ucis, cei doi sunt nevoiţi să colaboreze şi să îl descopere pe criminal. Acţiunea are loc în Vietnam şi în Marea Britanie.

Michael Keaton, pe numele real Michael John Douglas, a debutat la 23 de ani, iar cariera de 45 de ani l-a ajutat să adune o avere de peste 40 de milioane de dolari. S-a remarcat în 1989, la 38 de ani, cu rolul Batman din filmul cu acelaşi nume al regizorului Tim Burton şi pentru rolurile din „Batman Returns' (1992) şi „White Noise' (2005). În 1995, a refuzat rolul din „Batman Forever' și onorariul de 15 milioane de dolari și așa a pierdut rolul Batman în favoarea lui Val Kilmer (60 de ani).

 

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete