Actorul Eugen Cristea împlinește în curând 70 de ani

Eugen Cristea, cunoscut mai ales datorită clasicei emisiuni „Ferește-te de măgăruș', va împlini 70 de ani, pe care-i va sărbători într-un mod inedit.

„Nu-i simt! Nu voi folosi celebra expresie că bătrânețea este doar o cifră, dar o simt pe mine. Este adevărat că bătrânețea este doar o cifră, așa cum este și pentru draga mea soțioară, care mă suportă de 38 de ani, pe care-i împlinim pe 4 august, deci mai mult de jumătate din viața mea de 70 de ani', a declarat actorul în emisiunea Exclusiv VIP.

„M-am gândit să ne facem un cadou, mergem la concert la Garou, care pică chiar pe 18. L-am văzut când a mai fost și am zis să-l mai vedem o dată, și coincide chiar cu ziua mea.'

Soția lui, actrița Cristina Deleanu, prezentă și ea în emisiune, a comentat amuzată că soțul ei era „grăsuț rău' în pozele de tinerețe.

Între cei doi este o diferență de 12 ani, actrița urmând să împlinească 82 de ani, însă au mărturisit, în cadrul mai multor interviuri, că anii dintre ei nu și-au făcut simțită prezența niciodată.

Eugen Cristea, un soț model

Cristina Deleanu a povestit pentru revista Ciao din culisele unei relații atât de longevive. Cei doi s-au căsătorit după o logodnă de 18 ani.

„Noi ne-am acceptat foarte bine. Sigur că a existat și un sentiment, că fără ăsta nu exista… numai așa o convenție, Doamne ferește, dar sentimentele uneori se mai… Nu că dispar, rămân acolo undeva, nu sunt esențiale. Dar de bază ele sunt și faptul că totuși noi am fost în aceeași meserie. Spre stupoarea multora, ne-am înțeles. Multă lume zice «vai de mine, nu sunteți geloși», zic «asta e o prostie». Adică, mă rog, în mintea mea. Alții poate gândesc altfel… pentru că trebuie să te ajuți, să te înțelegi, să accepți. Poate tu azi ești mai bine, poate mâine e el mai bine, dar asta nu înseamnă că te autodistrugi sau te înfurii pe viață. Și ne și plac foarte multe lucruri. Am avut parte de, probabil că nu o să mai avem, de ce să mint, de niște călătorii superbe, de niște turnee superbe și afară am văzut foarte mult din ce ne putem noi îngădui să vedem. Nu cu iahturi și cu nu știu ce avioane particulare, dar am văzut lumea, am văzut câte ceva și lucrurile astea ne-au plăcut, ne-au adunat, avem aceleași preferințe la muzici, la cărți, la filme.

Dacă asta poate fi un secret, sfătuiesc pe toata lumea să-l încerce, dar nu să-i fie lene să încerce. Știi, aici e o problemă.'

Eugen Cristea si colegii de la teatruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: Facebook

Citește și: Cindy Crawford sfidează trecerea timpului


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete