Cele mai așteptate activități la petrecerile copiilor alături de animatori

Anul acesta ai planuri mari – te-ai hotărât să organizezi o super petrecere pentru ziua de naștere a copilului tău. Fie că ai de gând să fie o petrecere mai mare, la care să poată veni toți prietenii celui mic, fie că plănuiești ceva restrâns, vei avea nevoie de câteva idei de jocuri și activități care să-i captiveze pe prichindei. Semnele clare ale unei petreceri reușite sunt hohotele de râs, entuziasmul, chiuiturile, energia debordantă. Ca să te ajutăm să obții aceste rezultate, ți-am pregătit mai jos o listă cu cele mai așteptate activități la petrecerile copiilor, alaturi de animatori Te provocăm să le încerci și tu, să vezi dacă cineva va putea sta deoparte!

Baloanele modelabile și pictura pe față, făcute de animatori

Acestea sunt atracții sigure pentru cei mici, așa că nu ar trebui să lipsească din program. Probabil te gândești că nu te pricepi așa bine la astfel de activități, dar nici nu este nevoie. Invită la eveniment animatori pentru copii. Ei au foarte multă experiență în domeniul divertismentului. Prichindeii vor face cunoștință cu personajele puse pe șotii, haioase și jucăușe din desenele lor animate preferate.

Animatorii de la Super Party vă pun la dispoziție un program complet de divertisment. Vor organiza jocuri pe gustul tuturor, concursuri interactive cu premii, vor dansa și vor cânta alături de cei mici, iar spre final va sosi și momentul surprizelor! Fetițele abia așteaptă momentul în care trusa magică de pictură le va transforma în prințese, iar băiețeii se vor aventura să se transforme în supereroi sau animale fioroase. Animatorii se pricep de minune să mânuiască pensulele și acuarelele, iar cei mici vor fi cu siguranță încântați de rezultat. Nici arta modelajului din baloane nu este ușor de stăpânit, însă animatorii profesioniști i-au dezlegat toate misterele. Săbii de pirat, scuturi, coifuri, coronițe de prințesă, aripi de zână, baghete magice, animăluțe de toate culorile, tot ce le trece copiilor prin cap poate fi modelat din baloane și folosit pentru jocuri.

Nu uita, însă, că trebuie să rezervi din timp animatorii pentru petrecerea pe care o organizezi. Cei foarte pricepuți, cu experiență se închiriază foarte rapid, așa că nu sta mult pe gânduri și solicită unei firme de încredere o ofertă. În felul acesta te asiguri că toată lumea se va distra și că părinții vor sta liniștiți, știind că micuții lor sunt în siguranță și că timpul le este umplut cu activități interactive și provocatoare.

Piñata

Momentul clasic al spargerii piñatei se poate transforma într-un atelier captivant pentru cei mici. Așează-i la măsuță și pune-le la dispoziție materiale precum: pungi de hârtie încăpătoare ce vor servi drept corpul piñatei, hârtie creponată, hârtie cerată, lipici, foarfece, sclipici și carioci pentru decorarea piñatei, iar pentru umplutură se pot folosi confeti, franjuri de hârtie creponată, ciocolățele, acadele, caramele. Copiii își vor putea lua creațiile acasă sau le pot sparge la petrecere în cadrul jocului „Nimerește piñata' – fiecare copil va încerca să nimerească piñata legat la ochi, ascultând îndrumările prietenilor săi.

O altă variantă ar fi să ai o singură piñata frumos decorată, realizată special pentru evenimentul tău, pe care copiii să încerce pe rând să o spargă. Apelează la animatori pentru copii și spune-le cum ai vrea să arate piñata și cam ce dulciuri și surprize să conțină. Ei îți vor oferi o piñata exact așa cum ai văzut în filme!

Activități științifice spectaculoase

Prichindeii sunt la vârsta la care învață lucruri despre mediul înconjurător, fenomene meteo, fizice, chimice, așa că orice experiment prezentat interactiv va fi pentru ei echivalentul unui spectacol de magie! Nici nu-ți trebuie materiale sofisticate, pot fi suficiente substanțele și ustensilele pe care le ai prin dulapurile din bucătărie. Spre exemplu, pentru experimentul „Apa călătoare' ai nevoie doar de câteva pahare de unică folosință, șervețele albe, și colorant alimentar. Copiii vor fi fascinați să vadă cum apa colorată din pahare va „călători' de-a lungul șervețelului spre paharul cu apă curată, și cum, într-un final, culorile se vor combina, formând nuanțe incredibile. În felul acesta le poți explica cum funcționează fenomenul de capilaritate.

Un alt experiment pe care îl puteți pune în aplicare cu cei mici cu un minim de materiale necesare este lampa cu lavă. Copiii vor învăța despre diferențele de densitate ale lichidelor, și vor reține că nu pot amesteca, spre exemplu apa și uleiul. Împarte fiecărui copil câte un pahar cu o parte ulei și o parte apă în care adaugi colorant alimentar de culori diferite. Apoi oferă-le câte o tabletă de antiacid pe care să o pună în pahar. Într-o clipită, paharul cu apă va crea efectul lămpilor cu lavă, iar copiii vor fi fascinați să urmărească fenomenul.

Dacă nu crezi că vei avea prea mult timp și inspirație la dispoziție să prezinți interactiv astfel de fenomene, atunci apelează la animatori pentru copii și spune-le că ai vrea să incluzi în program un moment captivant și educativ în același timp. Ei îți vor propune ateliere cu gheață carbonică, baloane de săpun și fum, pictură pe apă, ateliere de decorat obiecte folosind tehnica șervețelului, și multe alte activități educative și interactive din care vei putea alege.

Jocul de-a detectivii

Este un joc potrivit pentru toate categoriile de vârstă – dificultatea trebuie adaptată în funcție de vârsta medie a participanților. Jocul nu este, însă, prea ușor de organizat – va trebui să compui ghicitori și indicii și să pregătești recompense pe care cei mici să le descopere treptat. Însă nu e cazul să te îngrijorezi, animatorii se pricep de minune să pună în scenă astfel de jocuri și să îi îndrume la fiecare pas pe copii astfel încât căutarea să fie distractivă și antrenantă.

Apelează cu încredere la profesioniștii divertismentului dacă vrei să te asiguri că toate aceste activități așteptate cu nerăbdare de cei mici se desfășoară la cel mai înalt nivel!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial