Acoperiș din tablă fălțuită: 5 avantaje de care te bucuri 

Ești în căutarea unui produs de calitate, cu ajutorul căruia să te bucuri de rezistență și durabilitate la nivelul învelitorii de pe propria casă? 

Descoperă care sunt avantajele de care te bucuri când investești într-un acoperis cu tabla faltuita, iar astfel îți va fi mai ușor să comanzi tot ce ai nevoie pentru a-ți finaliza casa cât mai repede și mai ușor. Este vorba despre un produs modern, realizat cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, care merită atenția ta! 

De ce să alegi un acoperis cu tabla faltuita, în detrimentul altor produse? 

Unul dintre principalele motive pentru care merită să investești în tablă fălțuită este acela că ea rezistă foarte bine intemperiilor, fie că te gândești la ploi abundente, la ninsori bogate ori vânturi puternice. De exemplu, țigla metică se tocește în timp sau își poate schimba poziția, iar tabla simplă se poate îndoi mult mai repede decât cea fălțuită. 

Din punct de vedere temporal, tabla fălțuită are o durată de viață care ajunge și până la 30 de ani, cu mențiunea că în această perioadă este suficient să cureți jgheaburile pentru a o întreține foarte ușor. 

Montaj facil, fără găuri

În ceea ce privește montajul, este bine să știi că tabla fălțuită se îmbină și se prinde cu ajutorul unor cleme speciale. Asta înseamnă că specialiștii care te vor ajuta cu partea de aplicare a învelitorii nu o vor găuri deloc, iar astfel durata de viață a tablei crește considerabil. Mai mult, datorită clemelor de îmbinare, imaginea de ansamblu a acoperișului devine plăcută. 

Alegi dintr-o gamă largă de culori 

Cromatic ai la dispoziție mai multe variante spre care te poți îndrepta cand vine vorba despre un acoperis cu tabla faltuita. De exemplu, dacă vrei o învelitoare simplă și elegantă, poți opta pentru un acoperiș negru. Acesta se va plia perfect pe imaginea din propria curte, indiferent de culoarea gardului, a ușii de acces în casă sau a ferestrelor. În schimb, dacă îți dorești o învelitoare mai îndrăzneață, nu ezita să te orienezi către un acoperiș roșu ori maro, 2 alegeri deosebite, potrivite pentru un cămin modern. 

Poți aplica tabla fălțuită pe orice tip de pantă

Dacă țigla metalică se aplică de obicei doar pe pante destul de mari, așa cum este și cazul altor produse de pe piață, atunci când investești în tablă fălțuită o poți aplica inclusiv pe pante mici, de până la 4 grade, beneficiind de aceeleași avantaje ca atunci când ai avea o pantă mai mare. Mai mult, datorită acestui aspect poți folosi tabla fălțuită și pentru una dintre fațadele casei: astfel, aduci propriei locuințe un plus de stil și conturezi o poveste casei în care urmează să locuiești. 

Masoară de 2 ori și comandă o dată

Pentru a-ți da seama de câtă tablă ai nevoie pentru a-ți acoperi întreaga casă, indicat este să măsori cu atenție spațiul de care dispui. Ulterior, poți comanda direct de pe Internet cantitatea de tablă optimă, iar pentru montaj indicat este să apelezi la specialiști în domeniu. Astfel, vei obține rezultate excelente, de care să te bucuri pe termen lung și care să îți ofere confortul de care ai nevoie! 

Site-ul Acopero.ro îți stă la dispoziție în permanență. Aici găsești cea mai bună tabla dublu faltuita pret accesibil, dar și alte tipuri de învelitori excelente, care îți oferă rezistență, durabilitate, dar și un plus de stil la nivelul locuinței. Comandă produsele potrivite pentru casa ta și beneficiază apoi de cel mai eficient montaj! 

Date de contact: 

Email: [email protected]

Telefon: +40749266014

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial