Acestea sunt ultimele fotografii în care apar Kobe Bryant și fiica lui, Gianna

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, au murit duminică dimineața într-un accident aviatic. Elicopterul în care se afla fostul jucător de bachet alături de fiica lui și încă 7 persoane s-a prăbușit, iar toți cei care se aflau în el au decedat.

Astăzi, la o zi după tragicul accident, TMZ publică ultimele fotografii în care apar Kobe Bryant și fiica lui, Gianna.

Supranumit Black Mamba', Kobe Bryant, a fost unul dintre cei mai populari jucători de baschet din istoria NBA. Între 1996 și 2016, sportivul a jucat pentru Los Angeles Lakers, alături de care a câștigat cinci titluri de campion NBA. În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă, în 2009 și 2010 a fost cel mai bun baschetbalist al finalelor.

În plus, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor. În 2018, Kobe Bryant a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație: Dear Basketball (2017).

Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna (cea care a sfârșit alături de el în cumplitul accident), Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019. Cei doi s-au căsătorit în 2001, la doi ani după ce s-au cunoscut. Despre fostul sportiv se știa că obișnuiește să călătorească mult cu elicopterul personal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete