Accesoriul care nu trebuie să îți lipsească în 2018. Îl purtai în anii ’90, iar acum este din nou la modă

Accesoriul care nu trebuie să îți lipsească 2018

Se spune că moda se întoarce și că întotdeauna piesele vestimentare și accesoriile care au făcut furori într-o anumită perioadă, cu siguranță vor fi purtate și în viitor. În anul 2018, un accesoriu pe care obișnuiam să îl purtăm în anii ’90 este din nou la modă.

Pe lângă genți, pantofi sau curele, accesoriile care ne ajută să ne aranjăm părul nu trebuie să ne lipsească. Acestea pot transforma o coafură banală în ceva spectaculos, în doar câteva minute. Dacă până acum ceva timp bentițele erau la modă, în 2018, cleștele de păr ne va ajuta să dăm un plus de valoare oricărei coafuri.

Accesoriul care nu trebuie să îți lipsească 2018

Cleștele de păr de dimensiuni mari este în tendințe în 2018. În anii ’90, acesta reprezenta cea mai simplă modalitate prin care doamnele și domnișoarele își aranjau părul. Evident, modelele pe care le purtam atunci au fost reinterpretate de către designeri, iar cleștele de păr în nuanțe metalice este un must have pentru sezonul primăvară-vară 2018. Acest accesoriu nu doar că ne poate ajuta să obținem o coafură interesantă, dar este și o metodă eficientă de a ne aranja părul atunci când nu am avut prea mult timp la dispoziție pentru a pune la punct chiar și cele mai mici detalii.

Foto: instagram

Citește și:

Cum să aranjezi o eșarfă în cadrul unui ținute în 25 de moduri diferite? Poți transforma o vestimenție banală într-una spectaculoasă

Încălțăminte la modă în sezonul primăvară-vară 2018. Acestea sunt modelele pe care trebuie să le ai dacă vrei să fii în tendințe

Rochii de zi la modă în primăvara-vara lui 2018. Nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda