Accesorii și produse cosmetice care nu ar trebui să lipsească din baia niciunei femei

Baia visurilor oricărei femei ar trebui să aibă două caracteristici majore – să fie spațioasă și organizată. În ceea ce privește ultimul aspect, accesoriile de baie sunt indispensabile, deoarece acestea ajută la menținerea ordinii din încăpere și, pe lângă aspectul decorativ, facilitează și ritualurile de zi cu zi. A avea grijă de igiena personală este unul dintre cei mai importanți pași către o sănătate mai bună. Însă, pentru a te asigura de faptul că poți să-ți desfășori rutina zilnică de skincare sau haircare, ai nevoie de o baie din care să nu lipsească nimic. 

Iată care sunt produsele care ar trebui să se regăsească în baia unei femei

Pe lângă produsele cosmetice, pensulele de machiaj simplifică întregul proces de înfrumusețare, ceea ce este important pentru femeile care se trezesc foarte devreme. Este indicat să existe mai multe tipuri de pensule în baia ta, dar – înainte de a le alege – nu uita să acorzi atenție perișorilor acestora, care trebuie să fie moi și ușor de curățat. Mai mult decât atât, este bine să cumperi și recipiente care să faciliteze depozitarea pensulelor, deoarece acestea trebuie să fie poziționate pe verticală. Pentru a ușura procesul de îngrijire și înfrumusețare de dimineață, poți alege să cumperi recipiente diferite, pentru a nu pierde timpul căutând printre pensule. 

Fiecare femeie este conștientă de faptul că igiena orală are un rol esențial în viața de zi cu zi. Încă din timpuri străvechi există o zicală conform căreia un zâmbet frumos și strălucitor poate să mute chiar și munții din loc. În plus, menținerea unei igiene orale adecvate te scutește de vizitele neplăcute la dentist. Așadar, o periuță de dinți din gama de cosmetice PIUMA de pe 24beauty.ro nu este doar indispensabilă, ci și greu de înlocuit. De ce? Deoarece perișorii acesteia au în componență cărbune, element care are un efect miraculos asupra albirii dinților. În plus, o periuță de dinți calitativă poate să îndeplinească sarcini multiple – pe lângă curățarea dinților, aceasta poate să aibă efect antibacterian și de purificare a cavității bucale.

Nici scrubul de față nu trebuie să lipsească din baia ta. Totuși, trebuie să ții cont de faptul că acesta nu poate fi folosit prea des, deoarece pielea produce singură bariere lipidice, care protejează împotriva pătrunderii diferitelor toxine din aer. Cu toate acestea, din când în când este bine să cureți fața cu un scrub de calitate. Un astfel de produs ar trebui să netezească pielea și să îi reîmprospăteze tonusul, indiferent de vârstă. În general, un scrub cu efect imediat conține aproximativ 30% alfa-hidroxiacizi (glicolic/lactic/tartric/citric), și nu mai mult de 2% de beta-hidroxiacid (acid salicilic).

În ceea ce privește îngrijirea părului, trebuie să alegi un șampon care să se plieze nevoilor firului tău de păr. În principiu, se recomandă să optezi pentru produse care întăresc și reconstruiesc firul de păr și care oferă o oarecare protecție împotriva căldurii (fie că aceasta provine de la uscător sau/și placă). Produsele profesionale de haircare reproduc și regenerează structura firului de păr, care poate fi distrus în timpul tratamentelor chimice precum vopsirea sau decolorarea.

Așadar, baia ta nu ar trebui să reprezinte un depozit pentru sute de cosmetice – ideea principală este să ai la îndemână produsele și accesoriile care prezintă o anumită utilitate și pe care le folosești în mod uzual. Desigur, pentru a exista organizarea și ordinea la care orice femeie visează, poți folosi diferite recipiente sau rafturi în care să poziționezi fiecare produs.

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Advertorial