Accesorii necesare pentru baie, livrate de afa-design.ro

Atenția la detalii ar trebui să caracterizeze locuința unde amenajarea nu a fost deloc la voia întâmplării. Cu toții ne dorim un loc confortabil să ne odihnim și relaxăm după o zi obositoare și este firesc să fie așa. Desigur, mobilarea fiecărei încăperi are un efect asupra noastră, începând chiar cu obiectele mici. Dar dacă camerele principale se bucură de atenție câteodată în mod excesiv, nu același lucru se poate spune despre baie, spre exemplu. Aici, deseori, spațiul mic permite doar montarea instalației sanitare, cel mult un dulap de dimensiuni mici. Dar, cu puțină îndemânare și cu ajutor produselor de la Afa Design acest spațiu poate arăta altfel decât în mod obișnuit. 

Elemente de decor care măresc optic spațiul de dimensiuni mici 

De obicei, baia nu permite amenajări spectaculoase, deoarece aceasta are dimensiuni mici, în care nu încap prea multe obiecte. În funcție și de spațiu, aici se pot monta instalații sanitare necesare, apoi o cadă sau o cabină de duș, iar din seria mobilier de baie o oglinda pentru baie. Aceasta are un efect optic foarte interesant deoarece, indiferent unde este plasată, are capacitatea de a da impresia unui spațiu mai generos. 

De la magazinul online Afa Design se pot achiziționa oglinzi de baie, de diferite forme și mărimi care pot adăuga un plus de efect acestei încăperi. Astfel, pe afa-design.ro se poate consulta oferta variată pusă la dispoziție de această firmă. 

În special oglinzile moderne, cu iluminare bazată pe leduri, sunt printre cele mai căutate modele. 

Dimensiuni personalizate pentru oglinzile cu iluminare led 

Deoarece în baie sunt prezente umezeala și aburii, obiectele de mobilier prezente aici ar trebui să aibă o rezistență ridicată la acești factori. Oglinzile cu iluminare cu led comercializate de Afa Design garantează rezistența de zece ori mai ridicată la oxidare decât oglinzile clasice și de trei ori la uzura mecanică care ar putea surveni. 

Apoi, tot printre calitățile lor incontestabile se numără și faptul că prezintă reflexii clare, nedistorsionate. În oglindă se reflectă nuanța naturală a tenului celui care se privește în ea. 

Iluminarea perfectă este dată de tehnologia de led, cu perioada de funcționare de 50 000 ore. Sistemul de instalare este simplu și se oferă o garanție de 60 de luni. De menționat compoziția oglinzilor, fără cupru sau plumb, ce corespund astfel standardelor europene. Formele sunt diferite, atât pătrate, cât și dreptunghiulare. 

Afa Design, soluții optime pentru amenajări interioare la prețuri imbatabile 

Magazinul online Afa Design oferă calitate pentru produsele livrate, la prețuri accesibile oricărui buzunar. Pe lângă instalațiile sanitare și mobilierul aferent băii, această firmă mai oferă și accesorii pentru baie, rigole și sifoane pentru scurgerea apei, baterii pentru baie, dar și pentru bucătărie, precum și parchet laminat Egger și accesorii pentru acesta. 

O categorie aparte de produse o reprezintă obiectele sanitare pentru persoanele cu dizabilități care le ușurează acestora accesul în baie. 

Pentru detalii, informații suplimentare despre produse consultați pagina oficială afa-design.ro. 

Contact: 

0740 118 027

0743 113 983

[email protected]

www.afa-design.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial