A semnat contract cu Kanal D. Raluca Dumitru e noua concurentă de la „Bravo, ai stil Celebrities”

O nouă concurentă se alătură show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities', hotărâtă să câștige simpatia publicului și juraților. După eliminarea din Gala trecută a Nicoletei Nucă, Raluca Dumitru se va alătura celorlalte aspirante la marele titlul de Cea mai stilată Celebritate din România. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Raluca Dumitru este obișnuită cu lumina reflectoarelor, aceasta a prezentat, în trecut o emisiune matinală și a participat, din postura de concurentă, în cadrul reality-ului „Survivor România'.

Pasionată de modă și stil, o prezență discretă, dar în același timp cu o personalitate puternică, vedeta a acceptat să facă față provocărilor stilistice de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Vedeta TV spune că este pregătită de competiție și că are toate atuu-urile pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și  pe telespectatori.

„Pentru mine < Bravo, ai stil! > este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace.

Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala Bravo, ai stil! Celebrities. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență', declară Raluca Dumitru.

Nicoleta Nucă a fost eliminată de la „Bravo, ai stil' pe 2 octombrie

Nicoleta Nucă a fost prima concurentă care a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities', sezonul acesta. Nu a reușit să fie pe placul publicului, care a votat-o pentru eliminare.

 

„Aveam impresia că vreau să spun atât de multe despre cele întâmplate, dar, de fapt, nu e prea mult de zis despre eliminarea mea de la «Bravo ai stil!», decât că am plecat cu capul sus așa cum am făcut-o de fiecare data în viață. A fost un proiect în care am acceptat să particip din curiozitatea de a face ceva nou și diferit, de a ieși din zona mea confort – muzica – și unde îmi propusesem să fiu eu autentică, sinceră, fără măști, fără ipocrizie, teatru și caterincă doar de dragul show-ului. 

În prima Gală am ales cu un motiv să cânt anume «Fata din oglindă» și nu orice altă piesă din repertoriul meu. Așa cum am scris textul piesei cu sufletul deschis, așa am ales să vin și în fața voastră, autentică și sinceră, corectă și calmă, exact așa cum sunt în viața de zi cu zi. Mi-am dorit să deschid ușa spre mine cea REALĂ, un cumul de experiențe pozitive și negative, care m-au adus la forma actuală pe care ați văzut-o pe parcursul proiectului', a scris Nicoleta Nucă, pe rețelele de socializare.

„Poate am părut inflexibila în viziunea unora, dar acum ceva timp mi-am făcut o promisiune de la care nu vreau să mă mai abat în niciun caz, și anume să nu mai încerc să-i mulțumesc pe alții, punându-mă pe mine în plan secund, mi-am promis că nu voi mai încerca să par expansivă, extrovertită și interesată de teme și situații superficiale, doar ca să «dau bine» pe TV. 

Dacă tot se numesc «reality-show» genul ăsta de emisiuni, ar trebui să se promoveze mai mult realitatea fiecăruia și să se accepte și încurajeze personalitatea și felul de a fi al fiecăruia, pentru că asta face lucrurile mai frumoase și interesante: UNICITATEA fiecăruia dintre noi!', a mai spus Nicoleta Nucă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete