A sărutat-o sau nu Mihai Bendeac pe Delia în semifinala iUmor?

Mihai Bendeac și Delia la iUmor

Mihai Bendeac și Delia la iUmor

În această seară, de la ora 20:00, în semifinala iUmor, 8 concurenți dintre cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului, vor veni în fața juraților să demonstreze că merită un loc în marea finală.

Patrik Cottet se numără și el printre semifinaliști! De fiecare dată când francezul a urcat pe scena iUmor, jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui, indiferent de personajul pe care îl interpreta.

A sărutat-o sau nu Mihai Bendeac pe Delia în semifinala iUmor?

Mihai Bendeac a hotărât să nu mai repete gestul de a-l săruta pe francez la finalul momentului său și a vrut să surprindă telespectatorii sărutând-o pe Delia:

„Știți că în ultimele situații în care ne-am întâlnit eu și Patrik, am încercat să marchez cât mai mult momentul pe care l-a avut pe scenă și s-au întâmplat două evenimente care pe domnul Cheloo l-au marcat.

Aș vrea să marchez și momentul acesta din semifinală, dar dacă aș face același lucru, iar s-ar enerva Cheloo și am strica toată seară”.

Dacă Mihai Bendeac a sărutat-o sau nu pe Delia, telespectatorii vor putea vedea în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

Opt concurenți vor urca vineri, 6 decembrie, pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor: Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrik Cottet și Bogdan Sylar.

Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația iUmor, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Cei care vor obține 3 Thumbs up, îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Citește și:

Simona Gherghe și soțul ei, prima vacanță într-un an și trei luni: „Sunt foarte bucuroasă că am reușit să plecăm”

Delia, impresionată de Mr Bean în semifinala iUmor: „Momentul acesta este cel mai frumos cadou de Moș Nicolae”

Cât câștiga Mirela Vaida la primul job în televiziune: „Cu banii ăia mi-am luat şi primul apartament”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete