A murit Valentin Uritescu! Dumnezeu să-l odihnească în pace…

A murit Valentin Uritescu! Actorul avea 81 de ani și era internat într-un centru specializat de îngrijire.

Valentin Uritescu a dus mai bine de 30 de ani o luptă aprigă cu o boală extrem de gravă. Pe măsură ce trecea timpul, starea sa s-a agravat.

Valentin Uritescu a suferit de Parkinson și din cauza vârstei și a simptomelor neplăcute, actorul a cerut familiei să-l ducă într-un centru unde va primi îngrijirea corespunzătoare.

„Tatăl meu este bine acum, se află într-un loc unde îi priește. El a cerut să fie dus într-un centru medical, unde toată lumea îl răsfață, i se face și masaj. Boala lui necesită îngrijiri speciale, trebuie să fie asistat medical. Mi-a cerut să îi duc o pălărie de soare, am una din Santorini, ca să iasă în curte. Eu și mama mergem mereu la el’, a declarat fiul actorului, Bogdan Uritescu, anul trecut.

Valeria Uritescu, soția octogenarului, a declarat în urmă cu mult timp că starea de sănătate a lui Valentin Uritescu suferă modificări permanente.

Valentin Uritescu a fost unul dintre cei mai mari actori din lumea filmului și a teatrului pe care România i-a avut vreodată. Din cauza bolii, acesta a fost nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor.

Citeste și::

Octavian Strunilă:'Filmul e pentru oameni. Nu pentru a ne da premii între noi la festivaluri!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri