A murit Marcel Toader. Omul de afaceri a făcut infarct

A murit Marcel Toader

A murit Marcel Toader

A murit Marcel Toader. Omul de afaceri în vârstă de 56 de ani a suferit un infarct.

A murit Marcel Toader. Motivul decesului

Potrivit spynews.ro, decesul a survenit în timp ce afaceristul se afla la avocatul său. Medicii veniți de urgență la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva. Fiul afaceristului a ajuns și el la locul tragediei. Omul de afaceri ar fi avut probleme cardiace de ceva timp, el suferind deja un preinfarct.

După ce s-a aflat că acesta a încetat din viață, pe contul său de socializare au apărut numeroase mesaje de condoleanțe. Pe numărul său de telefon a răspuns un bun prieten, Johnny Săndulescu, care a confirmat decesul.

Cine a fost Marcel Toader

Marcel Toader a fost sportiv de performanță și om de afaceri.

De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenției mai ales ca urmare a numeroaselor sale căsnicii și divorțuri. Prima soție a fost o franțuzoaică, după aceasta i-a urmat tenismena Cătălina Cristea.

În 2005, s-a căsătorit cu cântăreața Anamaria Ferentz. După despărțirea de aceasta, Toader s-a recăsătorit cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai mică decât el.

A urmat căsnicia cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, cu care Marcel Toader s-a însurat în anul 2008. Ultima soție a afaceristului a fost cântăreața de muzică populară Maria Constantin.

Sursa foto:facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete