A învins de două ori cancerul! Vedeta de la Antena 1 dezvăluie prin ce a trecut: „Mi s-a zis că nu mai am nicio șansă”

A învins de două ori cancerul! Vedeta de la Antena 1 dezvăluie prin ce a trecut: „Mi s-a zis că nu mai am nicio șansă”

Irina Stroia a fost diagnosticată de două ori cu cancer. Ispita de la „Insula Iubirii' dezvăluie acum prin ce clipe delicate a trecut și cum a reușit să învingă boala de două ori. 

Anul 2020 a început pentru Irina Stroia cu probleme deosebit de grave. Ispita de la “Insula Iubirii” a aflat că suferă de cancer de col uterin, o boală care te macină pe interior, fără simptome. Medici i-au prescris vedetei un tratament care părea că dă rezultate. Astfel, în toamna anului 2020, Irina Stroia și-a anunțat fanii că și-a revenit.

La șase luni însă, cancerul a recidivat. „Am fost diagnosticată cu cancer de col uterin anul trecut, pe vremea asta. Am luat tratament medicamentos timp de șase luni. Prin august, cancerul a intrat în remisie. Am făcut analize acum două săptămâni și s-a mărit la loc, începe din nou să crească!', povestea Irina Stroia la Antena Stars, la momentul respectiv.

Iată că acum a revenit la TV și a anunțat că se simte mai bine.

„Am schimbat toți medicii, am vrut să plec la Cluj, dar era destul de complicat, am zis hai să mai dau o șansă unei alte clinici din București, am ajuns la un doctor care mi-a zis că nu mai am nicio șansă și trebuie să fac chimioterapie (…) Într-un final am dat de un medic care nu e român și mi-a zis că în urma unei biopsi e ok', a spus Irina Stroia în emisiunea lui Dan Capatos.

A renunțat definitiv la carne

Aceasta nu urmează acum un tratament medicamentos, are grijă la stilul ei de viață, la alimentație.

„Nu mi-a dat niciun tratament, am renunțat de tot la produse pe bază animală. Acum s-a micșorat la jumătate (n.r rana din interior). Nu am luat niciun tratament, somn și atitudine pozitivă', a mai spus ea la Xtra Night Show.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete