A fost umilită, înșelată, abuzată emoțional. Cu toate astea, Claudia Pătrășcanu suferă cumplit din cauza divorțului: “Încerc să mă pun pe picioare. Este dureros…”

La începutul lunii august, Claudia Pătrășcanu, fostă membră a trupei Exotic, anunța pe Facebook că se desparte de Gabi Bădălău, cel care i-a fost soț timp de 3 ani și împreună cu care are doi băieți. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt acum în plin divorț, iar artista pare că traversează destul de greu și cu destul de multă suferință această perioadă.

Artista și soțul ei păreau că au o relație fericită și împlinită. Au pozat tot timpul în cuplul perfect, tocmai de aceea vestea separării a venit ca un trăsnet asupra celor care îi cunoșteau.

Claudia Pătrășcanu și-a dorit divorțul, dar acum suferă cumplit

Potrivit spynews.ro, Claudia a declarat în emisiunea Agenția Vip de la Antena Stars că traversează o perioadă extrem de dificilă, dar este optimistă că totul se va termina cu bine, iar pentru asta își pune speranța în Dumnezeu. Fiind o persoană credincioasă, artista este convinsă că Dumnezeu ne trimite necazuri cu un rost: “Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor”, a spus artista la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a mai declarat că, pentru binele copiilor, și-ar fi dorit ca acest divorț să fie unul civilizat: “Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec printr-un divorţ, pentru copii ar trebuie să meargă mână în mână şi să-şi unească forţele. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut, a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.

Artista a anunțat pe Facbook că soțul ei o înșală și o abuzează emoțional

În luna august a acestui an, Claudia Pătrășcanu anunța pe Facebook că s-a despărțit de soțul și de tatăl copiilor ei. Motivul? Ajunsese să fie victima abuzurilor și infidelităților, dar și nepăsării soțului său în ceea ce-i privește pe copiii lor. Mai mult, artista a dezvăluit, la acel moment, că s-a săturat și de viața falsă pe care a dus-o până atunci.

„După atâta umilință,abuz emoțional, infidelităti, lipsă de langă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu… lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște… restul nu contează! Atâta timp cât Dzeu ne da sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu soțul'… și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!' este mesajul dureros postat de către Claudia Pătrășcanu pe pagina ei de Facebook.

Citeste si

Cum a reușit Claudia Pătrășcanu să învingă depresia postnatală?

Misha și Connect-R, în relații foarte bune după divorț: „Sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar'

Sursa foto: facebook Claudia Pătrășcanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete